Comentarii pe articolul Cele mai proaste conditii de locuit din UE


si cu toate astea...

Serban Barlau la 23 Februarie 2011, ora 15:34
- nu platim chirii ca in europa
- detinem locuinte spre deosebire de altii care nu le detin in europa si traiesc chiar si toata viata in chirie.
- ceausescu iti dadea casa si loc de munca, de ce nu suntem multumiti ?
- ne plangem toata ziua in loc sa punem naibii mana si sa lucram si sa facem ce ne trebuie.
- chiar acum scriu din elvetia unde: chiria e 1000 de franci pe luna, circul doar cu trenul care ca si consum de combustibil per TARA e mult mai mic... adica sa va explic: intr-un vagon intra oamenii care ar intra in 40 de masini, si consumul pe vagon e cat al unei masini... is niste chestii foarte complicate dar cand gandesti frate... gasesti solutii.. si nu sariti pe mine ca nu se poate sa fim eficieti... mai bine va sinucideti de suparare toti
Bunea Filip la 23 Februarie 2011, ora 16:21
Se pare ca ai uitat cum este sa traiesti in Romania si mi se pare normal.Orice roman care se muta intr-o tara civilizata si cu conditii mult mai bune la un momendat se obijnuieste cu ele si uita cum era facand o comparatie subiectiva si nu obiectiva,care avand in vedere situatia nu este chiar reala.
Budulean Ovidiu Marian la 23 Februarie 2011, ora 16:43
Dl Serban ai dreptate! Tocmai fiindca suntem in strainatate stim mai bine situatia.Cind o sa ajunga Romania sa aiba canalizare ce o sa mai spuneti? "Stim foarte bine sa ne plangem" dar nici la asta nu suntem buni datorita lipsei de obiectivitate!
Stanila Dan la 23 Februarie 2011, ora 17:35
Domnilor Budulean si Bunea,

va reprezinta acesti oameni care:
- asteapta sa vina primaria sa le curete santul din fata portii? Pe vremea bunicului meu nu curgea apa pe mijlocul drumului si nu venea primaria sa deswfunde si sa curete santul! In Germania curatam cu randul trotuarul si partea laterala a strazii din apropierea locuintei. Pe timp de iarna, daca nu aveai contrsact cu o firma, trebuia sa te scoli la 4:30dimineata sa-ti cureti trituarul de zapada!
-care stau in fata portii pe banca(2 pari pe care se sprijina 2 scanduri!) spargand seminte si band bere carora le intra buruiana in dos printre scanduri?
Trotuar nu exista PT CA NU-L FACE PRIMARIA, dar nici-unul nu-l curata, preferand sa mergem pe marginea drumului si sa ne expunem accidentelor!
-oameni care au WC in gradina si morfolesc noroiul pe o carare pe care pot s-o pietruiasca gratis cu pietrele de pe raul din apropiere?
-iti fac o lucare si esti total nemultumit, iar ei iti spun ca merge si asa?Va TREBUI Sa punem aceasta lozinca pe drapel! In loc sa ne perfectionam ceeace putem face ne excrocam reciproc zicand "L-am fACUT SI PE ASTA!"
Sipos Alin la 23 Februarie 2011, ora 18:31
Ei,de ce sa facem ceva,cand ne putem plange .Pai daca statu' nu face de ce sa fac eu cand pot sa stau.!!!
Daca fiecare dintre noi am ridica o mizerie pe zi de pe jos si am arunca-o la gunoi oare cum ar fi?!?!?Poate curat.....suna interesant
Ivanov Miriam la 23 Februarie 2011, ora 21:51
Da, pana si in Bulgaria de nord(acolo unde este cea mai mare parte a acelui procent de 26%), majoritatea daca nu au canalizare au fose septice, iar casa fara baie rar se intalneste. Nu inteleg cum de am ramas asa innapoiati. Taranul roman, saracul, dupa ce ca munceste toata ziua in praf seara se chinuie la lighean. Vai mama noastra!
Cristina la 24 Februarie 2011, ora 01:49
Pe mine ma socheaza peste cate greseli gramaticale a trebuit sa trec ca sa pot citi unele comentarii de mai sus.

Totusi in ciuda lor inteleg ce vreti sa ziceti si in mare parte sunt de acord.

Adevarul e ca asteptam sa ne cada in brate orice bruma de civilizatie si uneori facem asta intr-un mod extrem si absolut enervant. Suntem absolut talentati la capitolul auto-victimizare.

Totusi, cand muncesti si 50-60h pe saptamana si platesti taxe si dari peste dari parca speri ca cei care sunt alesi si platiti sa pastreze un oras, drum, spital, scoala, etc in conditii optime, sa-si faca treaba.

Ce mi se mai pare absolut fascinant este ca am vazut la tara oameni care si-au facut o baie cu toaleta si apa curenta si tot se duc in fundul curtii la gaura sapata in pamant cu trei scanduri pe post de toaleta....

Catargiu Edgar la 27 Februarie 2011, ora 11:23
comentariile din strainatate sunt de prisos,am fost si eu afara si m am obisnuit repede cu binele dar acesta costa ,si la noi nu doreste nimeni sa faca ceva bun nici chiar noi romanii pt ca asa ne am obisnuit sa traim in cocina sa nu facem nimic si sa dam vina pe capra vecinului cred ca noi mai mult ne trebuie educatie decit orice altceva ceea ce nu se intimpla in acest moment ba din contra sper sa se faca ceva in acest sens

  Inapoi la articolul Cele mai proaste conditii de locuit din UE

Setari Cookie-uri