Comentarii pe articolul Omul de afaceri Ofer Nimrodi construieste 1.500 de locuinte in cartierul Pantelimon


Cinste noua

Vlasceanu Ioan-Gabriel la 30 Iunie 2008, ora 21:50
Cinste noua
De ce nu se gandesc si oamenii de afaceri romani, sa ne mandrim si noi cu ceva.In stainatate romanii fac lucruri marete si nu-i apreciaza mai nimeni,insa stainii in Romania fac lucruri care te lasa lefter,si sunt cei mai tari.
Crs la 14 Octombrie 2008, ora 16:28
Pe mine ma amuza entuziasmul celor care se avanta sa comenteze apreciativ un astfel de titlu. Sunt de acord ca oportunitati de afaceri ca in ultimii ani in sectorul imobiliar mioritic nu vom mai prinde noi si poate nici generatiile imediat urmatoare. Problemele apar atunci cand ne gandim la efecte pe termen mediu si lung si anume la nevoi primare ca de exemplu electricitate, apa, canal si trafic.
As dori sa exult si eu atunci cand ma gandesc ca deja nu se poate iesi din Pantelimon sau ca aceste blocuri vor fi racordate la aceiasi ceausista retea de apa-canal. Si sa te tii inundatii si sa vezi ce mai distractie in trafic dimineata dupa o noapte cu pene de curent si fara apa calda pentru dusul cel de toate zilele.
Dar las' ca vin ei "investitorii" si ne ajuta sa ne dezvoltam si social, ca doar toate aceste blocuri mai nou se ridica cu hoarde de chinezi, organizati si ascultatori, dar care la final inteleg momentul oportun de a deveni si ei un fel de "comunitari"europeni, ca doar suntem si noi acum membru UE.
In incheiere as spune "bun venit" dar nu stiu nici chineza si nici ebraica asa ca nu-mi ramane decat moldovenescul " valeeu...! "

  Inapoi la articolul Omul de afaceri Ofer Nimrodi construieste 1.500 de locuinte in cartierul Pantelimon

Setari Cookie-uri