Comentarii pe articolul Tiriac: Preturile locuintelor noi nu se vor mai intoarce niciodata atat de jos


Pretul ii pret,dar banii......

Cristinel Jureschi la 6 Martie 2011, ora 11:15
Este adevarat ca pretul e poate la minimul maxim,dar totusi banii sunt scumpi,si cred ca asa o sa mai fie o perioada(sper sa nu fie asa cum cred eu )
Dinca Roxana la 6 Martie 2011, ora 11:49
Unii isi dau cu pararea pentru a se afla in treaba, iar altii spre a influenta piata. Ce altceva ar putea spune Tiriac pentru a mai recupera din investitii?
la 6 Martie 2011, ora 12:10
Preturile vor scadea cu inca 20% anul acesta fata de 2010. Vedeti ce preturi sunt in Ungaria si in Bulgaria. Tiriac a castigat suficient in perioada de boom, asa ca acum daca se tine tare si spera la pretui mai mari se inseala. Reducerea salariilor din 2010, disponibilizarile, cresterea preturilor la alimente , la combustibili si energie, la transporturi etc. vor duce la reducerea drastica a capacitatii de de cumparare de noi locuinte. Cine nu pricepe ca preturile la locuinte au fost exagerat de mari si ca nu vor mai reveni niciodata la acel nivel, va pierde si mai mult comparativ cu situatia actuala. Asa ca daca are clienti sa vanda acum.
Alex la 6 Martie 2011, ora 13:33
Nicioadata pentru Tiriac inseamna ca el nu va mai prinde preturi asa scazute; deocamdata inca scad, iar faptul ca Tiriac nu va mai prinde o alta criza este evident, datorita varstei pe care o are. Este posibil sa nu mai prinda nici iesirea din criza :)
Alex la 7 Martie 2011, ora 14:35
Ce sa zica si el... Are bani bagati in blocuri si incearca sa le creasca pretul ...

  Inapoi la articolul Tiriac: Preturile locuintelor noi nu se vor mai intoarce niciodata atat de jos

Setari Cookie-uri