Comentarii pe articolul Cum a ajuns o antreprenoare de 25 de ani sa conduca un grup cu 170 de angajati


Cum a ajuns o antreprenoare de 25 de ani sa conduca 170 de angajati

Macareiu Larisa la 7 Martie 2011, ora 14:11
Sincere felicitari pentru tot ce ati realizat pana acum. Va apreciez in principal pentru faptul ca puneti oamenii pe primul loc. Nu multi mai fac acest lucru in ziua de azi. Va doresc multa bafta in continuare.
Cu stima,
Larisa M.
John la 8 Martie 2011, ora 19:30
Parca ar fi din alta lume aceasta stire. de la o investitie de 1500 de lei la una de 100.000 din economii...de la sotul ei...nu se spune cu ce se ocupa sotul ei...poate ea fost doar pionul in jurul caruia se invarte o mare spalare de bani!. Prea putine detalii ...
Apostolescu Virginica la 9 Martie 2011, ora 19:54
Este o poveste frumoasa care dovedeste ca trebuie sa ai si noroc pentru a reusi ( ma refer la primul contact cu afacerea, mijlocit de investitorii straini ). Cate persoane de peste 50 de ani au acest norc? Niciunul !
Partea frumoasa este insa tenacitatea pe care ti-o da uneori nu numai pasiunea pentru ceea ce vrei sa faci ci si disperarea. Totul este sa ai de unde sa iei fonduri.
Anonimus la 10 Martie 2011, ora 17:44
Foarte frumoasa povestea... pacat ca nu este si adevarata.....nu ar fi rau sa va informati mai mult inainte de a publica asemenea povesti cu zane... de exemplu ati putea intreba pe cei care au deschis aceasta afacere si sunt in Romanaia, nici decum plecati afara pentru ca aveau clauze de confidentialitate.... nu are rost sa spun mai multe insa prin acest articol ati dovedit inca o data ca banii deschid orice usa si acopera orice minciuna
Cristina Negraru la 11 Martie 2011, ora 14:52
Pentru Anonimus,

Buna ziua,

Acest articol nu este platit la fel cum nu sunt nici celelalte articole publicate pe site.
Articolele platite sunt semnate in titlu cu initiala P, de la publicitate.
Va multumim pentru comentariu,
O zi buna,
Cristina Negraru
Daniela la 25 Martie 2011, ora 10:02
imi cer mii de scuze dar tin sa fiu de acord cu d.nul anonimus mai ales ca stiu foarte bine povestea fostei doamne Ion actuala D.na Tuca. Pare a fi o poveste fericita dar nu este. Ganditiva cati dintre voi a-ti dori sa va fie pus cutitul la gat pentru ca a-ti inselat niste oameni care in prima faza v-au ajutat. Cat despre faptul ca a inceput cu 2 pers angajate nu este adevarat ea fiind persoana care a deschis prima data picioarele unor persoane bazate pentru a putea fura afacerea acelor persoane. Si d.nul anonimus nu s-a referit la faptul ca articolul ar fi fost platit ci la faptul ca banii acopera minciunile in care de fapt traieste si a trait. Si sunt absolut sigura ca povestea nu se v-a termina aici.
D.na Tuca are facultatea inceputa de la 20 de ani. De 5/6 ani inca nu are diploma de licenta. Si nu se poate spune despre un om interesat si abtios ca nu ar fi avut timp.
Cat despre faptul ca se gandeste la oameni in primul rand imi pare rau sa va spus ca nu.Ganditiva la salariile pe care le practica si la munca pe care o depun oamenii. Si inca un lucru: cati oameni au ramas fara servici si fara bani pentru ziua de maine datorita actiunilor D.nei Tuca Eleonora.

Sper din tot sufletul ca articoleledespre oameni cu adevart muncitori de acum inainte din partea ziarului sa fie cele care cu adevart merita.
multumesc
Anonimus la 30 Martie 2011, ora 12:22
Iti multumesc foarte mult pentru comentariu Daniela.... ca si dvs.. cunosc personal intreaga afacere a doamnei Tuca... am refuzat sa intru in detalii mai multe deaoarece pur si simplu nu se merita sa intru in polemica insa nu am putut sa stau si sa citesc aberatiile celor care ridica in slavi astfel de persoane cu reputatii indoielnice si care prin inselaciune ajung la un nivel la care noi muritorii de rand nici nu visam sa ajungem vreodata...
intr-adevar cand am spus ca banii acopera orice minciuna nu am insinuat ca doamna Tuca ar fi platit acest articol ci faptul ca banii acopera trecutul rusinos si mizeriile facute atat fostilor parteneri de afaceri, persoanelor care i-au deschis drumul in viata sau care i-au fost alaturi in cele mai grele momente cat si nedreptatea pe care o suporta angajatii doamnei (salarii mizere, drepturi 0 - o persoana care ocupa postul de asistent manager la dumneaei in firma, persoana cu facultate si care vorbeste 2 limbi straine, este platita cu 700 ron net)
Daniela la 30 Martie 2011, ora 18:33
ma bucur ca exista astfel de sit-uri care ne dau sansa sa aratam lumii ce se ascunde in spatele unei povesti frumoase
Mariana la 23 Iunie 2011, ora 17:40
Intamplator un prieten mi-a atras atentia asupra acestui articol... cunosc povestea doamnei Tuca, fosta Ion si pot spune fara teama de a gresi ca nu este o poveste fericita asa cum lasa dansa sa se inteleaga... nu neg faptul ca a castigat si castiga enorm de multi bani din aceasta afacere insa tertipurile pe care le-a facut pt a ajunge aici si nu sunt demne de lauda si nu cred ca v-ati dori ca si copii dvs. sa ii urmeze exemplul.
Ceea ce ma uimeste pe mine este faptul ca doamna nu va recunoaste niciodata adevaratii oameni care au ajutat-o si nu va multumi niciodata persoanelor care au ridicat-o (este una dintre acelele persoane care s-a ridicat prin fortele altora si care a beneficiat apoi de toate laudele - probabil multi dintre dvs considera un lucru bun treaba asta :(:()

Din punctul meu de vedere nereusita primei firme a fost tocmai faptul ca nu are studiile necesare si nu a avut incredere in oamenii care intr-adevar au ajutat-o si au mustrat-o (din pacate pt colaboratorii dumneaei si chiar si pt dumneaei este una dintre acele persoane care nu apreciaza criticile si pastreaza aproape numai pupincuristii); iar inchirierile auto nu au salvat-o ba dimpotriva au ingropat-o in datorii inutile. Nu cred ca un om care nu apreciaza cultura si invatatura poate fi dat de exemplu pozitiv (intr-adevar, pacat ca in Romania zilelor noastre un om integru si citit nu mai este apreciat.. ajungem sa dam de exemplu persoane care fura, mint, jupoaie se casatoresc din interes sau chiar se prostitueaza pentru a-si atinge scopurile)

Sper sa-mi fie publicata postarea... multumesc

  Inapoi la articolul Cum a ajuns o antreprenoare de 25 de ani sa conduca un grup cu 170 de angajati

Setari Cookie-uri