Comentarii pe articolul RCS&RDS a luat de la banci sute de MILIOANE de euro. Vezi aici detalii


RCS&RDS cea mai neserioasa firma!

Ilie Vasile la 9 Martie 2011, ora 20:30
Eu am NOTIFICAT aceasta firma pentru rezilierea unui contract potrivit Legii 161/2010, la care inca nu am primit raspuns.
Iata continutul notificarii:

NOTIFICARE
Subsemnatul Vasile Ilie domiciliat in.....
CATRE
Societatea Comercial RDS-RCS, cu sediul social n Bucuresti, str.Dr. Staicovici nr. 75,.................
Prin prezenta v notificm rezilierea contractului de prestri servicii cu nr. ....din data de 16.03.22010, conform Legii 161/2010, pentru modificarea art. 84 din Legea nr. 296/2004 privind Codul consumului i a Legii nr. 193/2000 privind clauzele abuzive din contractele ncheiate ntre comerciani i consumatori.
Mentionez ca in conditiile contractuale este mentionat ca acest contract este incheiat pe o perioada de min 16 luni denumita "durata initiala" iar rezilierea contractului se poate face inainte de aceasta perioada, numai cu plata sumei de 100 euro.
Eu am mai facut o sesizare inregistrata sub nr...din data de 03.03.2011, la care am primit raspuns de la doamna..............., care mi-a cerut ca plata pentru rezilierea contractului o taxa ilegala de 100 euro.
In conditiile in care nu putem rezilia acest contract pe cale amiabila, ma voi adresa Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor.

Vasile Ilie
Fenesan Delia la 30 Martie 2011, ora 19:35
Stimate domn va incurajez sa va adresati in scris protectiei consumatorului
http://www.anpc.gov.ro/old/-page_id=11.htm aici aveti lista oficiilor judetene si va asigur ca veti primi un raspuns. Nu stiu daca va fi unul favorabil dumneavoastra pentru ca aceasta societate RDS@RCS pare oarecum protejata-probabil exista niste interese, dar veti primi un raspuns.Va asigur ca veti primi un raspuns,chiar daca va adresati in scris printr-un email! Raspunsul iti veti primi prin posta in maxim 30-31 de zile. La fel am procedat si eu, de cel putin trei ori si am primit raspuns prin posta. Mult succes! Nu asteptati un raspuns de la RDS&RCS, e o societate cam neserioasa!

  Inapoi la articolul RCS&RDS a luat de la banci sute de MILIOANE de euro. Vezi aici detalii

Setari Cookie-uri