Comentarii pe articolul A opta MOTIUNE contra Guvernului Boc A PICAT


ATITUDINI

la 17 Martie 2011, ora 10:12
Stimati jurnalisti, analisti si prezentatori de stiri,
Cred ca sunt in asentimentul milioanelor de auditori, telespectatori si romani, care doresc sa fie informati si despre rezultatele bune ce se obtin de populatia din Romania.
Nu ma intereseaza guvernele, guvernantii si nici Directivele de stopare a afirmarii Romaniei in cadrul UE, dictata de CE. Pe mine ma preocupa faptul ca ai nostri copii, nepoti, stranepoti, contemporani cu noi, NU SE POT INFORMA CU CELE NECESARE DE URMAT, exemple de reusita in orice domeniu, sa fie convins ca doar munca aduce satisfactii materiale si in special profesionale, spirituale, si nu banii parintilor care nu prea pot sa dovedeasca provenienta banilor,
Tanjim dupa un spectacol de opera, opereta, balet, feerii pe gheata, orice ne poate inveseli ziua si viata.
Mesajul meu este scvurt: LASATI POLITICA PE UN SINGUR CANAL, pentru cei care au nevoie de ea,
FURNIZATI-NE BUCURII NECESARE TUTUROR.
Cu mult respect, Oltia
Socol Marian la 17 Martie 2011, ora 11:25
Stimata dna Oltia,
Nu va ascund ca mesajul dvs. mi-a redat speranta ca, intr-un viitor nu prea indepartat, romanii vor putea sa "deturneze" aplecarea canalelor media de la senzational si grotesc catre ceea ce poate conduce la "constructia" adevaratelor valori de care Romania are nevoie. Mesajul dvs. se inscrie in efortul multor romani care s-au saturat de pseudoanalisti, de pseudopoliticieni, etc si duc dorul unor emisiuni ca cele ale regretatului Sava pe care generatiile actuale nici macar nu au sansa sa-l cunoasca. Poate ca o initiativa a televiziunii nationale de a reprograma acele emisiuni care ne incantau pe noi, cei mai in varsta, acum ani si ani, ar fi salutara si ar arata lumii si alta fata a Romaniei profunde !
Cu stima,
Marian Socol
Chivaran Irena la 17 Martie 2011, ora 12:30
Pentru cine vrea deconectare exista circ, stadion, gratar iar pentru cei doritori de adrenalina la max. - MANELE!
Articolele Wall Street sunt cat se poate de obiective iar acest articol tine de capitolul economic, unde si este inserat.
Ce-ati fi vrut sa scrie? Ca sunt oportunitati de afaceri cu ghiocei la granita cu Ungaria?
Marian Socol la 17 Martie 2011, ora 19:26
Stimata dna Chivaran,
Partial as inclina sa va dau dreptate, totusi, dna Oltia a folosit prilejul pentru a exprima o opinie mai larga asupra prestatiei media in ansamblu. Ce nu inteleg eu este de ce sunteti asa de suparata? Din textul postat de dvs. se intelege ca exprimati opinia Wall Street dar va atrag atentia ca articolul nu este unul "economic" ,asa cum va exprimati ci unul POLITIC, descriind actiunile unui organism POLITIC prin excelenta si anume Parlamentul Romaniei.
In final va las pe dvs. sa "gustati" beneficiile aduse de manele ,circ etc pentru ca, atat eu cat si, mai mult ca sigur dna Oltia, nu consumam astfel de "distractii" ! As putea spune ca media din Romania prolifereaza circul si "manelismul" in jurnalism probabil de dragul audientei daca nu cumva din lipsa de educatie si profesionalism.
Va doresc numai bine si sper ca nu v-am suparat (iarasi!).
Cu stima,
Marian Socol
Chivaran Irena la 18 Martie 2011, ora 13:47
Stimate d-le Socol,
sunt suparata in general pe cei care pretind ca doresc sa vada balet si fantezii pe gheata dar citesc wall street si se uita la emisiuni de stiri in loc sa urmareasca niste canale TV culturale (de exemplu). Dar pe dvs. nu pot fi suparata. Aveti dreptate, stirile despre codul muncii nu pot fi decat politice!

  Inapoi la articolul A opta MOTIUNE contra Guvernului Boc A PICAT

Setari Cookie-uri