Comentarii pe articolul DEZBATERE: Cumperi un apartament nou sau unul vechi?


Garantie!!!!

la 23 Martie 2011, ora 15:01
De ce dezvoltatorii nu acorda garantie la imobilul cumparat?!
Cand ii intrebi de garantie la constructie ori esti trimis la plimbare, ori iti spun ca au garantie la finisaje.Cel putin asa e in Iasi. Am fost si la agentii si direct la dezvoltatori-multi mi-au spus Ce ba te crezi in america? Vi se pare normal? Daca ti se acorda garantie la o pereche de pantofi sau la o masina de ce nu s-ar acorda si la o casa?! E vorba de vietile noastre si ale famiilor noastre...Culmea e ca te si mai imprumuti...ca sa mori intre betoane
Am fost si la Protectia consumatorului si la Inspectoratul de disciplina in constructii...i-am deranjat de pomana, chiar mi s-a sugerat ca e criza si ca merge prost ce rost mai are sa mai turnam gaz pe foc...
Jiji la 24 Martie 2011, ora 08:03
normal ca i-ai deranjat. doar sunt impreuna. sfatul meu : nu cumpara fara sa-ti acorde garantie la : structura minim 25 ani, la instalatii minim 10 ani, iar la finisaje minim 5 ani.
am vazut case si blocuri facute acum 2 ani, vandute la preturi de 1500-2000euro/mp carora li se scorojeste vopseaua. am vazut instalatii facute cu cele mai ieftine materiale posibile.
un exemplu foarte bun este ansamblul la iesirea din Mamaia spre Navodari pe partea dreapta. deplorabil.
Bulqa la 24 Martie 2011, ora 09:28
Cine poate avea incredere intr-o privata ?
Oricate garantii ar oferi, daca apar probleme, se declara in faliment si scapa, ca de aia se numeste SOCIETATE cu RASPUNDERE LIMITATA.
Tot ce se construieste acum, se face cu materiale declasate si expirate, ca sa iasa profitul gros, puteti sa intrebati pe cei care vand materiale de constructii.

  Inapoi la articolul DEZBATERE: Cumperi un apartament nou sau unul vechi?

Setari Cookie-uri