Comentarii pe articolul Adio 1.000 de joburi. ING inchide centrul de la Cluj


efectele noului cod al muncii?

Mihailescu Marius la 23 Martie 2011, ora 15:22
sa fie acestea efectele noului cod al muncii???

sincer, ma asteptam la asa ceva... multe companii vor scapa astfel de angajatii de care nu puteau sa scape...

sau il inchid acum si il re-deschid in 4-6 luni, contracte pe perioada determinata, nu pt 1000, ci pentru 600 posturi.

dar asta ar fi inca bine...

companiiile simt oportunitatea... guvernul opereaza cu concepte. doar cu concepte!
-- Ela la 23 Martie 2011, ora 15:55
daca ar fi doar atata nici n-ar fi nasol .. totusi cred ca aici e vorba de o investitie facuta nerentabila
oportunitatea contractelor pe perioada determinata este o idee mult mai buna decat cele pe perioada nedeterminata cu posibilitatea de a disponibiliza si maine
Ciocan Mihaita Liviu la 23 Martie 2011, ora 16:54
Cred ca este vorba de o investitie nerentabila. Sa fim seriosi, numai exista increderea de altadata in serviciile de asigurari (de viata, de sanatate, etc.) mai ales pe o perioada mare de timp. Romanii, datorita tepelor de tot felul, au devenit sceptici si numai au incredere in investitii de "lung metraj". Pe acest fond, nu este exclus ca aceasta sucursala ING de la Cluj (daca spun bine sucursala?), sa fi devenit o investitie nerentabila si ca atare, administratorii ING, sa fi fost nevoiti sa o inchida. Nu cred ca este rezultatul noului Cod al Muncii, care deocamdata este neaplicabil, deoarece din cate stiu, a fost contestat la Curtea Constitutionala. Abia dupa o decizie a CCR, acest nou Cod al Muncii va intra in vigoare. Pacat de acesti oameni care isi vor pierde locul de munca !
Jiji la 24 Martie 2011, ora 07:35
ce treaba are codul muncii aici nu stiu. ING s-a hotarat ca fiecare tara sa aiba centrul ei si sa nu mai existe unul regional.
mare scofala s-a petrecut. deplangem cei 1000 de angajati care nici macar nu au fost angajati. titlul articolului este, bine-nteles, unul care sa atraga cititori. probabil din cei 120 de angajati vor ramane 20, poate 50.
Sile la 24 Martie 2011, ora 08:51
In ciuda reclamelor ca ei sunt transparenti realitatea e exact pe dos. ING are servicii de KKO. Iti trebuie 15zile ca sa afli o informatie legata de creditul tau.
Cei de la chioscurile de cartier sunt prost platiti (francize) si sunt pe dinafara. Stiu doar poeziile sa-ti vanda produsele. Nu au termene pentru rezolvari de genul mutarea ipotecii ( la mine a durat 3 luni). Evaluarile si notarii ti-i baga ei pe gat (contrar zic eu unei concurente libere). Mai mult, seful de agentie unde am creditul e un idiot ( am pierdut o groaza de bani din cauza lui fara macar ca banca sa aiba vre un castig). Customer Care-ul cred ca e cu outsoucing. Din nou cei de acolo nu au acces la toate datele si niciodata nu vei obtine raspuns pe loc. Nu am primit instiintare nici macar la aniversarea creditului de modificarea dobanzii. Dupa ce termin creditul renunt forever la aiengi.

  Inapoi la articolul Adio 1.000 de joburi. ING inchide centrul de la Cluj

Setari Cookie-uri