Comentarii pe articolul Vreti banii fondurilor de investitii pentru un start-up? Ce e de facut


vrajeala

Ion Cristea la 28 Martie 2011, ora 14:55
Domnule sa incepi o afacere in Romania este o crima ,se cere bani inainte ca la femei dar se spune din start e posibil sa nu obtinem finantarea dorita.Pana nu se va lua o decizie serioasa aia la centru numai promit dar fac numai ei afaceri dubioase cum a facut si PETCU golani fratilor lasati vrajeala locul votru nu este in Romania
Dumitrache Viorel Adrian la 29 Martie 2011, ora 10:15
cam asa arata o analiza facuta din birou, fara sa intri putin in profunzimea fenomenului. Cica trebuie sa fie prezenta toata echipa manageriala...Pai, domnilor, daca un startup isi incarca schema cu trei manageri de la inceput, atunci poate sa-si ia adio, pentru ca va avea costuri fixe care-l vor scoate din piata. Pentru un manager ar trebui sa ai cel putin 5, sau chiar zece direct productivi (functie de natura afacerii), numai pentru a acoperi in conditii rezonabile salariul acestuia, fara a incarca inutil costurile.
In rest, e plina tara de firme de consultanta care iti iau banii pentru studii de fezabilitate de doi bani, pentru ca apartin decidentilor asupra acestor fonduri publice. Iar rezultatul, bineinteles, este nul.

  Inapoi la articolul Vreti banii fondurilor de investitii pentru un start-up? Ce e de facut

Setari Cookie-uri