Comentarii pe articolul Peste 1.000 de angajati vor sa plece din Distrigaz Sud prin programul de disponibilizari voluntare


Disponibilizari voluntare

Ilie Vasile la 2 Iulie 2008, ora 19:13
Disponibilizari voluntare
Distribuitorul de gaze Distrigaz Sud a primit peste o mie de cereri de plecari din partea angajatilor, prin programul de diponibilizari voluntare, a declarat astazi directorul general al companiei, Bernard Arnaud, in cadrul unei conferinte de presa.
- Domnul director Bernard Arnaud nu a avut curajul in conferinta de presa sa spuna cum a instaurat teroarea in cadrul Distrigaz Sud. Acei oameni care zice dumnealui au depus cereri de disponibilizare, au fost pur si simplu terorizati, supusi unei presiuni inimaginabile de hartuire, in ideia ca in cele din urma vor decide sa plece potrivit art.55-b, sau sa isi dea dimisia. Daca veti intreba unul din acesti salariatii care si-a depus dimisia veti fi placut surprinsi sa aflati ca acesta nu a vrut si ca au fost obligati. Amenintarile si santajul practicat de acest director care minte, cat si de directorul de Resurse Umane sunt cunoscute de foarte multi salariati care au cedat psihic si au ales sa plece. Daca va intereseaza metodele folosite as putea sa va dau mai multe detalii privind acest aspect. Au mai procedat si altii in acest fel.
Ex Gazista la 24 Iulie 2008, ora 13:52
Aveti perfecta dreptate. Salariatii au fost terorizati de catre sefii lor, directori, etc. ca ei sa-si pastreze 'scaunele' in fata francezilor, avind salarii de zeci de mii de euro. Cei care au rezistat presiunii psihice au ramas, dar nu vor avea zile bune, altii preferind sa plece cu acei 'bani' faimosi. Acest mod de a pleca din DISTIGAZ SUD este mizerabil, este inuman.

  Inapoi la articolul Peste 1.000 de angajati vor sa plece din Distrigaz Sud prin programul de disponibilizari voluntare

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile