Comentarii pe articolul 5 adevaruri despre economie. Cand veti simti in buzunar revenirea


Ineptii

Fenesan Delia la 7 Aprilie 2011, ora 17:52
Imi permit sa spun ca simplu cetatean al acestei tari, ca orice om, oricat de prost ar fi el, realizeaza ca aceasta fraza este o ineptie: "Cele mai mari probleme ale Romaniei sunt dezechilibrul dintre numarul contribuabililor si pensionari si beneficiarii de asistenta sociala, precum si ineficienta infrastructurilor publice de transport, energetice, de sanatate si educatie". Stim cu totii ca cele mai mari probleme ale Romaniei sunt furturile la scara larga, lacomia si nesimtirea! Toate acestea au dus tara de rapa si au facut ineficient totul! Cei care vor beneficia pentru inceput de "redresarea economica" defapt nu au fost niciodata intr-o criza economica! Incercati alte metode de manipulare, oamenii s-au saturat de ineptii!
Gurguta Adrian la 8 Aprilie 2011, ora 08:33
1. Ionut Dumitru este un optimist daca vede beneficiile peste 203 ani.
2. Cum bine zice Delia, in comentariu de mai sus, dl.guvernator este un tip delicat.
3. De acord partial - o alta solutie ar fi atragerea de fonduri pe banda rulanta, lucru de altfel imposibil in conditiile in care exista deficit pe componenta de co-finantare iar din acest motiv - tot felul de modificari de ultima ora, doar doar se mai lasa cite unul pagubas.
4. De acord
5. Penibil sau - ca sa fiu si eu delicat - tardiv.
Gura Ovidiu la 8 Aprilie 2011, ora 11:15
Crestere in 2-3 ani, in timpul asta guvernul ne va mai scoate de vreo 10 ori din criza si recesiune si exista posibilitatea ca din estimarile de acum de 1 sau 1.5 % sa fie si de -2 sau 5 %.
Ca somajul nu a scazut cu spune institutul national de statistica la 6,x % probabil ca ei nu au luat in calcul o multime de factori, da la 12% e cam greu de scazut !
Iar dl isarescu nu este un mafalda al economiei romanesti, putea in 2008 sa traga un semnal de alarma dar nu a facut asta.
la 8 Aprilie 2011, ora 13:41
Sunt mahnita sa vad cum incurajarea consumului din perioada pre aderare este blamata de cei ce puteau sa o modereze atunci si de modul in care CEI CE STIU acuza populatia dezinformata. E un act de mare TUPEU. Descurajarea creditelor in valuta? Suntem in UE, ne pregatim pentru moneda unica...pacat si jenant

  Inapoi la articolul 5 adevaruri despre economie. Cand veti simti in buzunar revenirea

Setari Cookie-uri