Comentarii pe articolul Managerii recomanda: Ce sa vizitezi in Romania


Ce sa vizitezi in romania

la 8 Aprilie 2011, ora 15:07
Este interesant ca nimeni nu a recomandat litoralul si pe buna dreptate; ca o locuitoare a orasului Constanta,cunosc f.bine litoralul si nici eu nu l-as recomanda nimanui,nici din tara nici din strainatate; am ajuns sa cred ca nici macar pe detinatorii de hoteluri nu ii mai intereseaza acasta afacere pentru ca daca ar fi altfel ar avea mai multa grija de hoteluri,ar avea mai multa grija de meniurile oferite(oribille dar in schimb scumpe) si ar mai avea grija ca ospatarii sa nu mai fure la nota de plata,caci nu s-a schimbat nimic,in sensul ca si la patron se fura exact cum se fura si la stat.Asa ca eu recomand Balcic,unde am fost anul trecut in mai si a fost minunat.
Asta ca sa ma refer la destinatii foarte accesibile ,ca in rest mai sunt destule care le stiti si dvs.
Moga Alin la 8 Aprilie 2011, ora 16:46
:)Retezatul ... natura, liniste,peisaje extraordinare + NU exista semnal la mobil
Dumitrescu Daniela la 8 Aprilie 2011, ora 16:47
Deosebite aprecierile dlui Tim Wilkinson. Iata diferenta...Iata cum ne priveste un strain cultivat , care sunt obiectivele de care este atras, cum percep ei valorile culturale si turistice. Ar trebui cu totii sa invatam.

Pe de alta parte, m-a frapat o sintagma in comentariul unui roman: cei veniti din provincie. O auzim frecvent. Nimeni nu reactioneaza. Personal, o consider o forma de discriminare. Nu vreau sa dezvolt subiectul, din varii motive. Nu veti auzi acesta expresie nicaieri in lume - cel putin in tarile civilizate. Noi mai avem insa mult. Dar, un minimum de efort, de a invata la noi acasa cum sa ne comportam, de la straini, ar fi extrem de util. Si un semn de civilizatie.

  Inapoi la articolul Managerii recomanda: Ce sa vizitezi in Romania

Setari Cookie-uri