Comentarii pe articolul Ministrul Muncii Ioan Botis A DEMISIONAT


demisia ministrului Botis

la 20 Aprilie 2011, ora 10:40
In sfarsit observ ca mai exista si ceva morala la politicienii nostri Te admir D-le Botis,pt gestul facut,dar daca erai corect de la bun inceput nu se ajungea aici...Oricum tentatia a fost mare si faptul ca alte proiecte asteapta mult de tot ,acesta la care sotia este implicata a avut "regim de urgenta"...pacat...pt ca rusinea si fapta s-a dus deja peste hotare iar ROMANIA are de suferit inca...Astept ca si alti politicieni, care se simt cu musca pe caciula sa faca acelasi pas,inainte ca presa sa prezinte faptele...Pot sa invoce altfel de motive...pt asi spala obrazul...David G.
Horatiu la 20 Aprilie 2011, ora 10:58
Slabut..."morala", "rusine", "obraz"...termeni care nu exista pt. asa-zisii politicieni romani.
Din pacate pt. noi, metodele democratice (justitie, etc.) nu dau rezultate in asemenea cazuri. Nu e nevoie sa spun mai mult, decat: "unde esti tu, Tepes, Doamne..."
Irimus Ana la 20 Aprilie 2011, ora 11:00
Cand demisioneaza odata tot guvernul Boc?
la 20 Aprilie 2011, ora 11:16
A mai demisionat un "slugoi", si ce daca? Din cauza unora ca si Botis are de suferit o natiune intreaga. Sunt atit de multe personaje asemanatoare incit imi este lehamite. Cind va intelege acest popor ca numai de el va depinde viitorul copiilor nostrii? S-au trezit peste noapte unii ca sunt ministrii de care nimeni nu a auzit pina la acel moment cind au fost numiti in functie. A auzit cineva de Udrea pina nu a intrat in politica, sau de Botis sau de altii din camarila astora portocalii? Suntem de risul lumii, pina si albanezii sunt inaintea noastra.
Vlad Poenariu la 20 Aprilie 2011, ora 11:42
Alo "domnu" severineanu? Matale pe cand crezi ca termini de scris demisia? Te ajutam noi daca nu stii.
Vlad Poenariu la 20 Aprilie 2011, ora 12:29
severineanu cand?
Sergiu la 20 Aprilie 2011, ora 20:08
Demisia domnului Botis poate fii inceputul catre o societate corecta. El a spart gheatza, iar acum ne putem astepta la acelasi gest de la mai multi politicieni care vor sa iasa cu fata curata inainte de afii prea tarziu pentru ei si reputatia lor. Asa ca, domnilor corupti, dati-va demisia cat mai puteti!

  Inapoi la articolul Ministrul Muncii Ioan Botis A DEMISIONAT

Setari Cookie-uri