Comentarii pe articolul Vezi aici cand va fi gata Autostrada Soarelui. Mai credeti?


Constantinescu - buturuga mare

Dobrescu Alexandru la 21 Aprilie 2011, ora 19:30
daca nu se opunea mister Constantinescu acestui proiect, amanand la nesfarsit autorizatiile de constructie, nu eram cu autostrada lipsa. cum prefectul ,,s-a bagat'' bine in fundul acestui circar, zis presedintele CJ Constanta, treburile se misca in directia buna.
iar firma franceza ,,plateste'' pt toanele lui Sarkozy. daca ei ne trimit compatriotii prin acasa, la fel pot face romanii cu firmele lor.
Stanila Dan la 22 Aprilie 2011, ora 11:04
20 km de autostrada intr-un an???
Oh, Doamne si cu ce costuri!
Ce-am fi facut daca am fi fost in locul japonezilor? Ah, simplu, la noi nu avea ce sa se strice ca sa refacem 3Km in 3 zile!!!
Vladulescu Ioan la 22 Aprilie 2011, ora 18:50
Cat de mult se gamndesc guvernantii la banii romaniei si totul se face numai pentru interese personaale iar noua nespun gogosi de parca am fi prosti, puturosi, etc... sa-i citam pe Basescu si altii....
De ce nu fac si ei ca nemtii saconstruiasca autostrazi prin intreprinderi de constructie ale statului si ar disparea comisionale, profitul lui Casuneanu si alti frati de-ai lui.
paba in anii 1990 constriam autostrazi pana si in desertul egiptului, acum ne construiesc autosrazi cei din Italia, Franta dar nici unneamt. De CE?
pe noi romanii guvernantii acestia de alta natie ne fac prosti, fara scoala si puturosi. Pana in 1990 Roamania avea fabrici in toate domeniile industriei si in mai toate faabricile erau ingineri de inalta competenta. Acum am daramat fabricile. Peste 10 ani cel putin, nu vom avea un strungar, matriter, frezor , pantofari, etc.. Vom avea sspecialisti care asi vor da cu presupusul. Pacat.
Catargiu Edgar la 25 Aprilie 2011, ora 13:24
domnule ai perfecta dreptate ,de ce nu ne facem singuri autostrazile ca doar avem cu ce si cu cine mi este greata de conducatorii nostrii asta e nu merita altceva

  Inapoi la articolul Vezi aici cand va fi gata Autostrada Soarelui. Mai credeti?

Setari Cookie-uri