Comentarii pe articolul Romania ar fi putut fabrica masini electrice


De ce ROMANIA nu construieste masini electrice?

Lumina Constantin la 3 Iulie 2008, ora 19:07
De ce ROMANIA nu construieste masini electrice?
.....de ce Romania nu construieste masini electrice?.....din cate stiu inginerul Capra are tot felul de masini electrice inventate si construite si care bat de la mare distanta masinile cu motoare termice......stiu ca s-a facut un test maraton de 2000 km intr-un traseu in care a fost inclus si ,, Transfagarasanu,, si alte trasee complicate. Asatept pareri, comentarii.
Oprea Gheorghe la 4 Iulie 2008, ora 15:16
Nu este singurul inventator ignotrat de autoritatile romane. Multi inventatori romani nu au putut sa-si aplice inventiile in Romania pentru ca nu au acceptat co-participare la inventie si implicit la beneficii, iar toata spuma inteligentei romane s-a ploconit pe la curti straine, ca "deh, suntem romani, inferiori", dar au reusit sa-si vada visele realizate. Revenind la Capra, problema este mai complexa, marile concerne petroliere si ale constructorilor de masini, au avut protocoale ascunse semnate, pentru a nu se dezvolta inca tehnologii alternative pentru a nu "deficita"profiturile lor din conjunctura actuala.Acum, cand vad ca toata lumea s-a desteptat si ia atitudine, cine incepe sa construiasca masini electrice? Daimple-Mercedes, Toyota, Mitsubisi etc, nu tarile mici , cand de fapt puteam fi pioneri ai acestor tehnologii si numai. Dar politicienii nostri nu stiu cum sa se mai imbogateasca certandu-se pe ciolan, ce este aia mandrie nationala? De ce sa dezvoltam o industrie care a existat dar au distrus-o deliberat? DIRIJAT! NU VEDETI CE PRETURI PROHIBITIVE AU ACESTE MASINI CU TEHNOLOGII ALTERNATIVE ? TOT "ELITA" VA BENEFICIA DE ELE. Asa ca nici cu strainii nu stim sa facem afaceri, nici noi nu suntem in stare sa dezvoltam. Am mai pierdut un contract cu Irakul, pe linie de tehnologie si armament in valoare de vreo 9 miliarde de euro..Nu ma mai mira nimic. Si ce este cel mai rau, ca degeaba luam atitudine pe marginea acestor materiale de presa: "Cainii latra, ursul merge"!
Alexandru la 4 Iulie 2008, ora 18:43
Ce ne tot miram atata ? Nu exista interes national de la varf, mafiotii cei mari care conduc lumea nea trimis la coada vacii pe noi.
Americanii ( General Motors ) si japonezii ( Toyota )au mai creat o data cu ani in urma , in 2006 o masina electrica, dar a fost retrase de pe piata toate si au fost topite ( care vrea sa vada un film documentar iata titlul > "Who Killed the Electric Car? (2006)" si adresa pe care il gasiti http://www.imdb.com/title/tt0489037/
Documentary
In 1996, electric cars began to appear on roads all over California. They were quiet and fast, produced no exhaust and ran without gasoline...........Ten years later, these cars were destroyed.".Iaca acuma sunt nevoiti sa o faca, ca domnii americani au furat tot petrolul sil au stocat bine mersi in depozite subterane si cu care se vor spala pe creier.
Avram Victor la 15 Iulie 2008, ora 14:09
Asa e, de acord, are dreptate, dar cui folosesc comentariile?
Cata la 15 Iulie 2008, ora 22:39
Pacat, exact cum se spune >


Altii ajung la motoare Electrice si generatii EURO 4, EURO 5 , iar noi vindem la Romani nostri DACIA LOGAN EURO 3 .

Asta e. INVESTITIA NOASTRA. Sau ma rog , a cui o fi.

  Inapoi la articolul Romania ar fi putut fabrica masini electrice

Setari Cookie-uri