Comentarii pe articolul Sapte companii s-au precalificat pentru construirea autostrazii Arad- Timisoara


Tipic romanesc

Cosmin Vacariuc la 4 Iulie 2008, ora 08:18
Tipic romanesc
Bravo Fratilor!!!!
Bagati bani pe o ruta care deja are un drum beton.....Arad Timisoara se face in jumate de ora....facetzi autostrada sa il putem face in 25 de minute.... in loc sa facetzi Timisoara _ Lugoj, la care se tot lucreaza de aproape 10 ani, si tot varza e....tipic romanesc
Lucian* la 4 Iulie 2008, ora 15:16
Drum beton? Hai sa fim seriosi!
Daca i-ar mai fi facut cate o banda pe fiecare sens atunci ar fi fost OK.
Autostrada oricum nu se va face prea curand (2010?2014?) si recenta refacere partiala a drumului se va distruge in maxim 2 ani.
Este nevoie de autostrada pentru ca drumul este aproape sufocat de TIR-uri si camioane.
Drumul se face in 20-25 de minute cand este OK si 1 ora cand este un accident si in fiecare saptamana sunt minim 3 accidente.
Horia Hancila la 4 Iulie 2008, ora 21:14
Lucian cand ai fost ultima data pe Arad -Timisoara? cred ca a trecut ceva vreme.....
Guzghi la 4 Iulie 2008, ora 22:34
drumul nu ii nici rau nici foarte bun, in schimb nu stiu ce masini aveti voi de faceti Timisoara-Arad in 25 min, dar nu conteaza, dar ii foarte bine ca se face ceva tip autostrada pt ca pe acest drum MOR FOARTE MULTI OAMENI IN ACCIDENTE cred k mai degraba asta ii motivul pt care drumul se transforma, si motivul 2 ar fi k s-a cam aglomerat acest tronson
Cristian Vintila la 7 Iulie 2008, ora 13:25
Eu cred ca nu intelegeti despre ce e vorba! Traseul autostrazii e cu totul altul decat cel al soselei actuale Arad-Timisoara asa ca e vorba de o constructie cu totul noua. La fel tronsonul spre Lugoj. Sigur ca ar trebui terminat si drumul spre Lugoj si e mare nevoie de el dar e si asta altul decat autostrada. :)

  Inapoi la articolul Sapte companii s-au precalificat pentru construirea autostrazii Arad- Timisoara

Setari Cookie-uri