Comentarii pe articolul Zapatero: Spania are dificultati economice 'serioase'


Da, dar Spania are protectie sociala!

Elena la 4 Iulie 2008, ora 09:04
Da, dar Spania are protectie sociala!
Prim ministrul unei tari membra UE recunoaste ca se confrunta cu o scadere a "cresterii economice", cu cresterii ale preturilor la combustibili si produse alimentare, dar incepand cu luna iunie a acestui an toti angajatii legali din Spania primesc suma de 200 eur compensatie a cresterii preturilor. Cand se va proceda asa vreodata si in Romania anilor 2008?
Geza la 4 Iulie 2008, ora 10:40
Dupa ce o sa avem in Romania vreo 30 de ani de capitalism salbatic care sa creeze valori (de tipul celui din Germania de dupa razboi) o sa putem visa si noi la protectie sociala... Ca sa ai ce impartii (de fapt acest lucru inseamna protectie sociala) trebuie sa fi creat acel ceva. Iar cum noi 50 de ani ne-am facut ca muncim si dupa aia inca 18 am mers pe principiul, ca nu e bai daca patronul ne da bani putini, ca noi reusim sa muncim si mai putin, pur si simplu nu avem ce impartii, acesta este adevarul crunt.
Asa ca linistiti-va ca generatia noastra nu va pupa protectie sociala, si nici copii nostrii, daca noi nu ne punem pe treaba sa cream valoare economica (lucru ce este foarte putin probabil)

  Inapoi la articolul Zapatero: Spania are dificultati economice 'serioase'

Setari Cookie-uri