Comentarii pe articolul ADIO, euro in 2015! Ce parere aveti?


Adio euro 2015

Potinga Denis la 26 Aprilie 2011, ora 09:11
Cred ca ar fi util si bine ca aderarea la moneda euro sa fie facuta la o data cat mai tarzie de 2015 sau in general se poate renunta la aderarea Romaniei la zona monedei euro in perioada imediat urmatoare din cauza consecintelor care vor fi pentru populatia care si asa are veniturile pe care le are, iar o aderare ar duce si mai mult la scumpirea vietii si o scadere a nivelului de trai. Vezi exemplul cehiei care a renuntat la aderare la euro in 2010 pentru o data mai tirzie, inclusiv si din cauza nemultumirilor populatiei.
Gura Ovidiu la 26 Aprilie 2011, ora 10:51
Si de ce pe noi nu ne intreaba nimeni daca suntem sau nu de acord cu trecerea la moneda euro ?
La fel cum ne-au intrebat daca vrem sa intram in NATO , UE si daca e bine sa aderam la spatiul Schengen !
Probabil ca asta e "democratia " originala din Romania, suntem buni numai sa-i votam si sa spunem da la schimbarea constitutiei si a nr de parlamentari si dupa aia putem sa si murim ca ii doare in cot de romani si Romania.
Mirica Mihai la 26 Aprilie 2011, ora 11:49
Aderarea la spatiul Schengen trebuie sa fie prima obtiune(dreptul la munca asigurat in statele uniunii) si apoi aderarea la moneda euro,am vazut in Italia ce consecinte au fost,ei si acum calculeaza in lire preturile,le convertesc si "plang".
la 26 Aprilie 2011, ora 14:41
Nu va faceti nici o problema. Va rog sa va uitati ce bine sta leul.
Si ce perspectiva i se deschide cu iesirea aceasta accelerata din criza.
Cu certitudine Europa Unita va trece curand la unica moneda cu adevarat stabila, LEUL.
Asa ca , sa ne bucuram compatrioti!
Ghitescu Teodor la 26 Aprilie 2011, ora 17:23
Adio "in veci", euro, ar fi mai bine pentru romani!
Da ce guvernantii nostri intreaba poporul ceva despre obiectivele fundamentale ale evolutiei economiei tarii?? Fac ce le spun cei de la "Bruxelles", mai ceva decat faceam mai demult ce ne spunea "Moscova"!!!
Parca nu am avea guvernare nationala ci am fi un fel de protectorat European! Aprobare pentru orice masura economica si sociala! Bine am mai ajuns cu "noua democratie"! Probabil ca ne-o meritam!
Bogdan Viorel la 26 Aprilie 2011, ora 20:47
Turcia nu este membra a Uniunii Europene dar comerciantii lor au adoptat si euro si lira engleza si dolarul si tot ce e valuta fara sa le spuna guvernul cind, ai nostri is mai corecti dar se pling, cine ii opreste sa faca tranzactii direct in euro?
Madalina Leahu la 27 Aprilie 2011, ora 13:33
Ce-i trebuie chelului?Tichie de margaritar...citeam ca vor sa interzica creditele in euro si acu` vroiau sa treaca la euro?
Idioti,mari.....
Peto Angela la 1 Mai 2011, ora 12:48
intr-un fel ar fi bine sa intram in euro daca near ajuta cu ceva mai in spre bine .dar intr-un fel sa stam putin mai departe de euro pt...ca nu este important pt.. romania.eu as prefera sa mearga leul cat mai departe

  Inapoi la articolul ADIO, euro in 2015! Ce parere aveti?

Setari Cookie-uri