Comentarii pe articolul Telefoane iPhone sau Google Android? Pro si contra


iPhone

Valentin la 28 Aprilie 2011, ora 09:00
iPhone, atata timp cat au cel mai mare si cel mai stabil magazin de aplicatii. oricum prea multe telefoane android sufera de cate ceva.
Laura Dusca la 28 Aprilie 2011, ora 11:07
iPhone nu este pentru orice buzunar fiind prea scump in comparatie cu gama larga a terminalelor care ruleaza Android.
Bogdan la 28 Aprilie 2011, ora 11:44
Am avut iPhone 3GS, apoi HTC Desire cu Android si acum folosesc un iPhone 4. Daca iOS este foarte stabil, Androidul nu se poate lauda cu acelasi lucru. Magazinele de aplicatii sunt clar disproportionate. Calitatea grafica si complexitatea aplicatiilor din AppStore sunt net superioare celor din Android Market. In ceea ce priveste afirmatia dlui Virtopeanu care se include in categoria havy user dupa care spune ca setarile iPhone nu sunt prietenoase....Sorry dar nu numai ca sunt foarte intuitive dar sunt atat de simplu de facut incat si un copil de gradinita ar reusi sa le desluseasca. In final, pledez pentru iPhone. Este mai stabil, mai fiabil, mai intuitiv, mai prietenos si cu aplicatii din toata categoriile de interes (multe dintre ele free iar majoritatea celor contra cost avand un tarif 0,79 de euro/aplicatie), cu sanse mult mai mici sa fie atacta de virusi (asa cum la Android s-a intamplat deja tocmai pentru ca e opensource). Nu degeaba, asa cum a sesizat si acelasi domn Virtopeanu, Android a copiat foarte mult de la iOS. De ce oare??? P.S. pana la urma atat de laudatul Samsung Galaxy S este de fapt o copie aproape fidela a iPhone, atat dpdv design cat si interfata.
Azumix la 29 Aprilie 2011, ora 09:29
Avand in vedere ca Nokia a anuntat pentru 2011-2012 un telefon cu Windows Mobile 7 Cred ca acesta va avea multi utilozatori care vor renunta la apple sau android...cel putin pe bussines nokia ramane liberul de necontestat...apple pentru jocuri,fiabilitate....android pentru flexibilitate multimedia insa si busines....eu raman cu androidul...multitudine de posibilitati free fata de iOS

  Inapoi la articolul Telefoane iPhone sau Google Android? Pro si contra

Setari Cookie-uri