Comentarii pe articolul Vrei sa economisesti pentru viitorul copilului? Afla ce alternative ai


viitorul copiilor nostri

Adumitroai Elena la 28 Aprilie 2011, ora 09:23
Citind materialul de mai sus constat cu surprindere ca nimeni nu pomeste si de o alta varianta de economisire pentru copii nostri si anume acele contracte de economisire creditare incheiate si pe numele minorilor la care statul bonifica o prima de 25% din suma economisita pe an calendaristic . Efectuati o analiza si veti constata eficienta .
Ella la 3 Mai 2011, ora 09:05
Sincer prefer sa strang bani la "ciorap" cum s-ar spune, nu am incredere in banci si nici in produse de asigurare pt copii, mai ales in astea, deoarece m-am fript de 2 ori, am primit cu mult, mult mai putini bani decat am depus pt ambii copii, iar de profit nici nu se poate vb.E o cacialma ca unii sa castige si deponentiii sa piarda. Si cine va garanteaza ca peste 15-20 de ani, banii care trb sa-i primiti mai reprezinta o suma care sa corespunda necesitatilor scolare a copiilor vostri. Intr-o perioada atat de lunga de timp,nimeni nu stie cum vor evolua pietele financiare, si ce politici monetare vor mai fi.
Ganditi-va bine si informati-va nu de la vanzatorii de asigurari, ci de la persoane care au cumparat asemenea produse. Veti primi informatii reale, pe care nu le veti auzi de la asiguratori. Pot spune ca sunt Stan Patitul.
Sa auzim numai de bine!

  Inapoi la articolul Vrei sa economisesti pentru viitorul copilului? Afla ce alternative ai

Setari Cookie-uri