Comentarii pe articolul De ce nu merg fondurile europene? Angajatii "RUP POARTA" la 16:30 din cauza salariilor


Gogosi

Budescu Gabriel la 28 Aprilie 2011, ora 12:43
Daca ar sparge usa la ora 16 nu ar fi nici o problema.
Problema este ca majoritatea sunt INCOMPETETNTI sau INEFICIENTI, ajunsi pe acele pozitii datorita relatiilor, intereselor si pentru a dormi linistiti.
Am suficienti colegi/prieteni care lucreaza "la stat" si chiar asta fac: STAU.
- ca sa obtii semnatura unui director dureaja 1/2 de zi (asta daca dom dir a venit la munca in ziua respectiva)
- ca sa trimiti/primesti un fax dureaza 3 zile
- cei care stiu sa foloseasca excell, autocad... sunt deja supracalificati
- limba engleza este o mare enigma pentru multi (desi lucreaza cu fonduri UE)
- legislatia in domeniu este proasta dar ei oricum nu o cunosc
- si muuuuuuuuuuuuulte altele
Matei Gabriel la 28 Aprilie 2011, ora 16:43
o snoava spune: "unde lucrezi ?" - "la stat !" adica se duce la serviciu sa stea ! problema nu este la ce ora se pleaca de la serviciu ci care a fost productivitatea in cele 8 ore cand ai fi trebuit sa lucrezi. comunistii calculau la nivel de ins, timp de lucru mediu pe economie undeva la 7 ore din cele 8 ore legale. iar productivitatea muncii era si atunci, si acum, un indicator complet necunoscut ! s-au redus salariile la bugetari cu 25% ! e bine, e rau, nu comentez ! insa daca se raporteaza cele 8 ore la 75% platite acum rezulta 6 ore pe zi de munca ! deci, 2 ore oricum se pierdeau la cafele, suete si plimbari intre birouri ! in afara 1 ora pauza de masa ! dureaza 1/2 zi o semnatura ! ok, pana ia dosraul si il pune in mapa, pana duce mapa cu mai multe dosare la dom' director, pana iese dom' director din sedinta, pana citeste, pana discuta pe marginea subiectului... a trecut jumatate de zi ! si asta este bine ! faxul dureaza 3 zile, internetul pentru multi este o enigma, iar despre ms office (excel, word) !!! ce sa mai vorbim ! lucrare de doctorat !!!! limba engleza este cunoscuta doar in cv (hartia suporta multe !) iar gradul de cunoastere a metodologiei de acordare a fondurilor este deja subiect sf !!! nu se cauta perfectionarea, nu se doreste o imbunatatire a activitatii fiecaruia. de vreme ce numirea pe post este determinata de criterii partinice, cand competenta este ultimul criteriu determinant, cei care acceseaza aceste fonduri, care doresc sa realizeze ceva, vor avea de suferit. si inca un aspect, venit din subconstientul fiecaruia ! orice beneficiar de credite europene este privit mai intai ca un posibil delapidator, posibil evationist, si de ce nu, o posibila sursa de venituri extrasalariale ! faimoasa sintagma "bine, bine, dar leul meu unde este ?" este din pacate inca de actualitate ! traiasca pdl, pnl si psdr ca oricine ar veni la putere, aceasi piesa de teatru ar rula ! numai cu alti actori !
Florin la 28 Aprilie 2011, ora 21:31
Vorbiti prostii! Nu stiu unde dracu'ati vazut voi asa ceva! Eu plec de la stat si la 11 noaptea cand am de facut o documentatie! Vorbiti aiurea fara sa cunoasteti realitatea! Nu va uitati la sefi! Aia nu stiu decat sa asculte ordinele de sus si sa-i serveasca pe acoliti! Uitati-va la cei care muncesc efectiv, la cei care sunt palmasi. Va spun eu, stau si cate 16 ore la serviciu, pana cand trba este gata si totul poate sa fie prezentat sefului pentru semnare! Poti sa si mori si nu ti se da voie sa pleci!
Cu Biruinta Mica la 28 Aprilie 2011, ora 21:45
AStia doi de mai sus - nu stiu ce vorbesc. Fratilor nu va uitati la oamenii care sunt in functii de conducere! Uitati-va la cei care duc greul! Chiar credeti ca lucrurile se fac singure! faptul ca stai o jumagate de zi pentru o semantura este o chestiune care tine de persoana de la care astepti semantura! Fii fara grija! In spatele lui sunt niste oameni care muncesc din greu ca acel individ sa-si pastreze locsorul! oameni pe car tu - inteleptu'pamantului nu ai cum sa-i vezi, dar de fapt aia duc greul. Te plangi ca stai 3 zile pentru un fax? Stai usurel! Cand trimiti faxul de raspuns, trebuie sa cantaresti fiecare cuvant, ca, gata - ai si dat de dracu'! Una doua - pac procesu' si pac penalizarea! Toti vin cu solicitari si cum nu-i rezolvi rpid -gata- STAAAI DEGEABA! Bajeti, nu mai fiti asa suparati! Mergeti in Franta sa vedeti acolo cum este!

  Inapoi la articolul De ce nu merg fondurile europene? Angajatii "RUP POARTA" la 16:30 din cauza salariilor

Setari Cookie-uri