Comentarii pe articolul De ce nu merg fondurile europene? Angajatii "RUP POARTA" la 16:30 din cauza salariilor


De ce nu merg fondurile europene?

Chiuaru Anca la 28 Aprilie 2011, ora 12:56
Este o tapenie. Nu acesta este motivul pentru care nu sunt trase fondurile europene, ci lispa de strategie, si nu neaparat lispa, ci incapacitatea autoritatilor de a aplica zecile de strategii adoptate. De ce? Interferenta politicului ( vrem autostrada pe acolo, si nu pe acolo, avem nevoie de scoala intr-un sat fara copii, etc).

Sunt convinsa ca angajatii prea putin contribuie la lipsa de coerenta a autoritatilor la nivel inalt, iar ruptul de usa e o atitudine fireasca. Prea mult se marseaza pe ideea ca ai un spor si trebuie sa stai peste program. Sporul e aferent unui program de munca de 8 ore pe zi, si nu firesc nici un populism de genul "muncim pentru al tarii viitor" atunci cand vezi ca munca ta de pana la 10 seara, a doua zi a fost in zadar, caci s-a renuntat la proiectul respectiv, nu mai e de interes public...
Cristina Cristina la 28 Aprilie 2011, ora 13:09
total de acord cu tine! ca sa nu mai vorbim ca se bate atat de mult toba pe incompetenta angajatilor din sistemul de stat, dar despre "pafarismul" celor din management nu se vorbeste, de parca nu de acolo provin toate, inclusiv angajarea pe pile.

  Inapoi la articolul De ce nu merg fondurile europene? Angajatii "RUP POARTA" la 16:30 din cauza salariilor

Setari Cookie-uri