Comentarii pe articolul Alexandru Ciucu: Vestimentatie premium pentru barbati


Nota 4

Stefan B la 4 Iulie 2008, ora 14:14
Nota 4
Buna ziua,

Imi pare rau dar nu pot sa il felicit pe acest creator de moda....din intamplare am fost sa imi cumpar un costum de mire pe 30.06.2008, la Tata si Fiul pe Calea Mosilor........domne saracie lucie.....in sensul ca eu am nevoie de 'Talia 2' ce o insemna.....ei stiu ca doar au facut scoli la Milano....am 1.75 inaltime si 87 kg domne aveau niste costume excelente nimic de zis...dar nu 'Talia 2' si vreau sa adaug ca se uitau vanzatoarele la mine parca aveam 200-300 de kg.....bun pe langa ca deschid la 14:00 si alte minuni nu stiu ce creatori sunt....si vorbind de articolul si de citatul acestui mare creator...."Consilierea clientilor'=vraja marii, in loc sa fie saritoare vanzatoarele sa zica ca se rezolva...ca se modifica costulul ca alte minuni ...se uitau in continuare la mine ca ceva iesit din comun....asa ca imi pare foarte rau dar nu pot sa ii felicit .......le-am dat nota 4
Va multumesc o zii buna.
Gabriela Iolanda Macovei la 4 Iulie 2008, ora 15:41
Eu am inteles ca se fac la comanda costumele. Probabil de gata au costume pentru masuri care sunt mai des intalnite sau ramase de la prezentari de moda.
Citatul de mai jos prezinta un mare adevar.........bunica mea (de origine italiana), care a fost croitoreasa in perioda interbelica, imi spunea acelasi lucru:
"Aceeasi haina sta diferit pe doi oameni chiar daca este facuta la comanda. Acesta este ideea pe care incerc sa o transmit ori de cate ori am ocazia in randul clientilor mei. Incerc sa-i fac sa inteleaga ca nu e de ajuns ca haina sa fie bine facuta, e important sa ai atitudinea potrivita si sa o porti ca atare in functie de postura si locul in care te afli. Oamenii uita acest aspect si au in general o singura atitudine care le este cel mai la indemana.

Asa ca dragii mei...........atitudinea face 100% din reusita
Bucur Georgeta la 6 Iulie 2008, ora 23:10
ce legatura are faptul ca vanzatoarea n-a stiut ce sfat sa va dea cu faptul ca acest creator e de nota 10........poate era prima ei zi de munca, acum ce facem il catalogam dupa comportamentul altora....poate vreo data veti intelege pentru ce sunt bune comentariile....

Succes Alex, pentru multi care te cunosc stim deja ce nota meriti.

  Inapoi la articolul Alexandru Ciucu: Vestimentatie premium pentru barbati

Setari Cookie-uri