Comentarii pe articolul Cum ati urmarit NUNTA SECOLULUI? Raspundeti aici


Cum ati urmarit NUNTA SECOLULUI?

la 29 Aprilie 2011, ora 16:18
Nu ma intereseaza. Si ei sunt tot oameni nu extraterestri, nu niste "ZEI" sau "divinitati". Daca ar fi sa ma uit ar insemna sa-mi fac sange rau de atata risipa si nepasare fata de atatia care mor de foame atat la ei in tara cat si in lumea intreaga. Publicitatea facuta pe toate canalele de de radio, TV, ziare, etc. a fost pentru ca pe langa acesti indivizi sa mai castige si cateii de pe margine. Cred ca a tinut la publicul larg acest gen de manipulare a maselor si au castigat bani frumosi atat Casa Regala, firmele de publicitate si cei care au vandut produse cu chipurile celor doi. Nu stiu daca nu cumva s-a vandut si hartie igienica cu chipurile celor doi ca alte produse penibile cu chipurile lor s-a vandut. De, ce nu se face pentru bani? se mananca si ......., si se accepta si sa-i cureti la ... cu chipul tau. Doar sunt aristocrati nu plebei de rand.
Anghel Daniel la 29 Aprilie 2011, ora 18:38
Ma bucur ca avem si oameni care mai gandesc.Absolut corect.
Bordean Lavinia la 29 Aprilie 2011, ora 19:38
Ma uit pe fereastra si vad doar oameni grabiti sa fuga sper locul de munca, tristi innecandu-si amarul la terasa sau dezolati deoarece nu au un loc de munca pentru a putea oferi "putinul nimic" de care are nevoie un copil sa zambeasca ... prea putini dintre ei cu zambetul pe buze-acest zambet datorandu-se in mare parte nazbatiei unui copilas inocent! Preocupati fiecare cu probleme de diferite tipuri, mai mult sau mai putin importante, uitam sa vedem soarele care rasare in fiecare dimineata pentru a ne da sansa sa schimbam ceva, orice!
Pot sa spun doar in nume personal ca sunt prea preocupata de ceea ce ma inconjoara pe mine, de zambetul sau tristetea celor dragi mie pentru a privi in "gradina vecinului"! Va multumesc!

Popescu Georgeta la 30 Aprilie 2011, ora 17:05
Comentarii de bun-simt ! Zau daca ma intereseaza nunta lui nu-stiu-cine....
Chiar nu se mai intimpla nimic interesant in lume de merge Wall-Street buluc cu turma ?

  Inapoi la articolul Cum ati urmarit NUNTA SECOLULUI? Raspundeti aici

Setari Cookie-uri