Comentarii pe articolul Controale in tara: Vezi cate contracte de munca au fost inregistrate


Degeaba

Nastase Iulian la 7 Mai 2011, ora 17:10
Degeaba ...
Economia tarii este in prabusire libera. E ca pe Titanic cind se faceau trieri ai pasagerilor dar nava se scufunda oricum...
Imi pare rau Capitane!!!!!
Poate ne cumpara cineva cu totul - asta cred ca e solutia si cred ca se guverneaza ca ,in final asta sa fie unica solutie pt natia romana.

Mare pacat!
Punga Mariana la 8 Mai 2011, ora 10:44
de la 1 ianuarie 2011 se mai inregistreaza contractele de munca la Inspectoratele Teritoriale de Munca??!!!
Cega Vasile la 8 Mai 2011, ora 11:13
Este o masura buna luata de guvern insa nu stiu de ce a trebuit sa treaca atata timp pentru a se infaptui . Dupa parerea mea ar trebui inasprita si legislatia in privinta celor care aplica aceasta lege , fiindca si in alte domeni sunt legi destul de aspre ,dar daca nu se aplica nimeni nu le respecta . As specifica doar un singur exemplu ,este vorba despre MEDIU , daca sa-r respecta legea nu am vedea atata mizerie pe malurile raurilor nici pe marginea soselelor.. De asemenea as vrea ca aceasta ,,minune'' sa tina tot timpul nu numai trei zile .
Miron Andrei la 8 Mai 2011, ora 15:15
cresc incasarile la buget ca sa se imbuibe nasparlii!Conditiile din spitale vor ramane aceleasi,taxele vor creste in continuare iar dragii nostri parlamentari vor trece la Bentley,ca deh...la ei nu se impune austeritatea!Vor locui tot la hoteluri de 5 stele,isi vor incasa in continuare chiriile pe apartamentele proprietate personala in care locuiesc pe perioada mandatului si noi ne vom balacari in continuare in saracia asta care pute a mort...A MURIT CRIZA! TRAIASCA CRIZA!
Neculau Costica la 8 Mai 2011, ora 17:28
De ce spui ca este in prabusire libera? Care e logica ta? Eu vad ca e invers, leul se intareste (culmea , nu ca in 2007 , pe euro veniti din afara ceea ce inseamna ca o face pe euro facuti in interior, asta in conditiile in care grecii si olandezii au scos 3 miliarde din tara anul trecut!), conmtractele in industrie au crescut cu 33% , numarul somerilor e printre cele mai mici din Europa (cum vi se pare somaj 20% in Spania? ) asa ca ? Cr4este pretul la petrol, gaze , alimente? IN TOATA LUMEA CRESTE , nu numai la noi. La noi insa sunt puturosi multi, o groaza de teren sta nelucrat si binenteles ca motive au toti, de facut e mai greu...Cand nu vreau sa fac ceav, gasesc sute de motive iar romanul e foarte inventiv...la asta! Asa ca...lasa ca or sa vin ai tai l aputere si o sa te vad ope unde scoti camasa in inflatie, ca asta e solutia lor, sa tipareasca bani fara valaore , sa dea la tot prostul (inclusiv aia cu studii superioare ce lucreaza la stat care cred ca banii se fac la tipografie) care nu stie ca bani mai multi nu inseamna automat si VALOARE MAI MULTA ! Eu am mai trait o data anii '90 cu inflatia care a topit toti bani romanilor ! Si tot Ilicescu si ai lui au facut-o !

  Inapoi la articolul Controale in tara: Vezi cate contracte de munca au fost inregistrate

Setari Cookie-uri