Comentarii pe articolul RCS&RDS vrea sa cumpere o felie din Romtelecom


RCS-RDS -Au dovedit neserioazitate in retelele de NET

Iorguta Constantin Constantin la 12 Mai 2011, ora 12:14
Cunosc "seriozitatea" acestei firme din contractul pe care l-am
facut cu ei pantru internet!
A trebuit sa astept un an pentru a-mi da telefonul gratuit promis,ca apoi sa-mi adauge la factura taxa de maintenanta!
Alti abonati,care au acelasi serviciu,nu platesc aceasta taxa!
Nu mai spun ca au promis ca fac cablarea blocului de 2 ani si nici acum nu s-au ocupat de ea! Nu mi se pare ca abordeaza serios problemele! Vor sa acapareze cit mai mult din piata si sa detina monopolul,pentru ca apoi sa faca ce vor!
Lascu Catalin la 13 Mai 2011, ora 09:03
Comentariul meu este legat indirect de problema de business, si ceva mai direct de cel anterior.

Judecand dupa multiplele sesizari in (social) media asupra modului aberant in care aceasta firma isi trateaza clientii, actuali sau potentiali, de internet-telefonie-cablu, cred ca ar fi un real dezastru pentru acestia ca RCS&RDS sa reuseasca sa-si concretizeze intentiile de cumparare a UPC si a (unei parti din ) ROMTELECOM si sa devina practic un monopol. Deja ma gandesc la solutia clasica a "farfuriei" de satelit pe acoperis ca alternativa la cablu, de exemplu.

Dar nu inteleg, Consiliul Competitiei ce parere are despre aceste tentative de preluare? Fiindca nu mi se par prea realiste intr-o piata in care ar trebui normal sa actioneze principii anti-monopol....cred ca si asa piata asta e mult prea concentrata , iar daca mai judecam si pe criterii locale (zona acoperita), intram deja in discutii despre consumatori captivi. In alte parti, firme mult mai mari primesc amenzi uriase pentru astfel de "subtilitati".
Anonim la 13 Mai 2011, ora 09:50
Dar ceea ce nu stiti este ca, aceasta companie RCS& RDS are mari relatii la nivel politic ,mai exact parteneri din PDL asa ca nu m-ar surprinde o asemenea aberatie, insa intrebarea ar fi de unde ar avea cei 1 miliard de euro RDS-ul sa-l dea statului roman la ce datorii colosale au, sau ma scuzati asta nu se spune , stat in stat sau pentru RDS nu va mai fi 1 Miliar vor fi 200 de milioane.
Marian Tataru la 13 Mai 2011, ora 10:02
Iorguta Constantin Constantin si sa inteleg ca acum ai net de la rds dar totusi sa inteleg ca infrastructura o fac ei din bani lor nu bani de la stat si poate din cauza asta a durat mai mult dar de ce nu spuneti ca sunteti multumiti de viteza de la net de abonamentele care sunt la preturi mai mici....
Bogdanra Bocsan la 19 Mai 2011, ora 11:01
Mi se pare jenant ultimul comentariu. Am PORTAT toate serviciile de la RCS la Romtelecom. Am la aceeasi bani servicii mult mai bune. desi RCS imi dadea 50 Mbps downloadul nu depasea pe intern 500 KB, in conditiile in care cu servicii VDSL de la Romtelecom de 20 Mbps am download EXTERN de 1,,2-1,3 MB. Si atunci?
Sa va spun de taxa abuziva de 5 lei (in cazul meu chiara fost abuziva), de jalnicele lor programe, de tot?

Personal consider Romtelecom ca fiind o alternativa superioara la orice serviciu RCS...

  Inapoi la articolul RCS&RDS vrea sa cumpere o felie din Romtelecom

Setari Cookie-uri