Comentarii pe articolul Cushman & Wakefield a obtinut acreditarea RICS


prima companie internationala din Romania care are certificatul RICS ?! :-)

Comentator la 18 Mai 2011, ora 14:25
domnilor redactori, stiu ca ce este in ghilimele e responsabilitatea declarantului, dar chiar asa, postati fara cea mai mica verificare ?...nu zic ca dl. in cauza minte ca e prima societatea din Romania, dar poate nu a aflat de ceilalti dinnainte inca...http://www.joinricsineurope.eu/de/regulatedfirms
...eu vad ca sunt 4 firme...celelalte 3 au obtinut agreerea azi dupa-masa, dupa dansul ? :-)))
Comentator la 18 Mai 2011, ora 14:48
Erata - imi retrag comentariile malitioase de mai sus...acum am observat ca se referea la companie Internationala, celelalte 3 fiind nationale. Cu scuzele de rigoare...UPS :-)
Doinita Ilie la 18 Mai 2011, ora 15:39
Draga Domnule Comentator,
Dupa cum ati aflat din aceasta stire Cushman & Wakefield este prima companie de consultanta globala prezenta in Romania care este certificata RICS.
Multumim ptr. atentia acordata acestui subiect.
Director la 19 Mai 2011, ora 17:53
O companie de real estate care nu a putut sa iasa din propriul contract de inchiriere , motiv pentru care jumatate din biroul in care se afla este subinchiriat catre alta companie ....bazar direct
Doinita Ilie la 20 Mai 2011, ora 10:47
Stimate Domnule Director,
Va invitam la sediul companiei noastre, Opera Center etaj 4, Bucuresti, pentru a vedea faptul ca functionam in continuare...in totalitate in spatiul dedicat biroului nostru.

Cu stima,
Doinita Ilie C&W
Doinita la 20 Mai 2011, ora 17:04
cati angajati mai aveti - 15????? e de inteles ca nu mai aveti nevoie de spatiu. nu este necesar sa va cereti atatea scuze in mod direct. pana si razvan gheorghe a zis in declaratii ca asteapta sa treaca aceasta perioada grea. e normal. nu trebuie sa va ingrijorati.

  Inapoi la articolul Cushman & Wakefield a obtinut acreditarea RICS

Setari Cookie-uri