Comentarii pe articolul Cum te poti imbogati din Bursa: De la cuponar, la jumatate de milion de euro


bravo lui

D D la 26 Mai 2011, ora 02:45
O poveste de succes, atat de rara in peisajul mioritic dominat de suspiciune, teoria conspiratiei, analfabetism financiar, fantoma FNI si obsesia imobiliara.

Poate ca daca intermediarii (BVB, SSIF-urile) si-ar asuma o parte din birocratia excesiva, oameni ca Marian V si-ar invita prietenii (deocamdata ignoranti) sa invete si sa investeasca si ei in companii listate.
Florin la 26 Mai 2011, ora 09:31
Piata nu prea are cum sa fie popularizata in randul maselor atat timp cat masele abia au bani sa treaca strada. cand vom ajunge sa avem venituri medii macar la jumatatea celor din Franta atunci se va putea vorbi despre bursa ca optiune de investitie pentru toata lumea.

P.S: trebuia sa ne spuna si noua cu ce broker a lucrat
Schimbischi Dan-Razvan la 26 Mai 2011, ora 10:04
Din pacate, cand s-a facut marea privatizare eram un copil. A fost o ocazie unica in viata. Felicitari domnule Marian V.
la 26 Mai 2011, ora 11:30
Din pacate am fost foarte dezamagit ca nimeni nu a reactionat cu privire la mizeria facuta si anume:impunerea platii impozitultui trimestrial si a fiselor fiscale ,au distrus sute de investitori ce au trebuit sa se retraga mai ales cei care faceu asta din afara tari. Cat priveste lichiditatea e praf suntem o rusine mondiala,orice investitor mediu cu 1-2 mlrd ne face praf ,din pacate asa tara asa bursa ,uitati-va la FP un fond ce a stat 6 ani si acum se vand in disparare si au prabusit fondul,mici investitori nu mai pot astepta di rechinii asta vor.
Ovi Ova la 26 Mai 2011, ora 11:34
Bravo lui ca a reusit asa ceva !
Dar am niste nelamuriri:
- la cuponiada era chestia omul-cuponu-o singura companie, cum a reusit domnul sa bage UN cupon la Turbomecanica si cateva companii de turism ?!
Numai daca a avut mai multe cupoane, astea erau nominale.
- afacerea mergea asa si asa dar cu toate astea a gasit 5000 de dolari sa-i investeasca in bursa, uau asa pe sec ! hai mai pe cine incercati sa aburiti.
Cum din ziarul Bursa si ce era pe piata mare lucru nu se putea face, numai daca nu cumva a avut informatii din interiorul Bursei (dai un ban dar stii ca face ! )
Adela la 26 Mai 2011, ora 11:35
Undeva este o eroare. Daca in 2007 a avut 800.000 EURO, si nu a vandut, deoarece ii pare rau, acum NU are cum sa mai aica 500.000 EURO ci mult mai putin, indiferent ce actiuni a avut.
Roibu la 26 Mai 2011, ora 12:44
@Adela: Nici daca a cumparat in ianuarie OLT sau AZO? :)
Razvan la 26 Mai 2011, ora 14:56
@Ovi Ova cupoanele nu erau nominale, se vindeau si se cumparau la colt de strada, si puteau fi folosite de noul posesor. Pe de alta parte, aveau o valoare foarte mica, prin cuponiada s-au privatizat mai putin de 1% din activele economiei la acea data.

  Inapoi la articolul Cum te poti imbogati din Bursa: De la cuponar, la jumatate de milion de euro

Setari Cookie-uri