Comentarii pe articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: A fost Isarescu un premier bun in 2000?


A fost cel mai nasol pt. mine

Musan Antal la 27 Mai 2011, ora 15:32
Probabil ca sunt subiectiv, dar cel mai nasol lucru care i se poate intampla unui intreprinzator este sa ajunga in faliment din cauza politicilor promovate de un guvern.
Ce am patit?

In ianuarie, imediat dupa ce a preluat puterea, a marit drastic amenzile.
Au pornit cu Garda Financiara o vanatoare de vrajitori demn de inchizitia spaniola.
Vine de la Garda si imi zice la un control inchizitorul:
- trebuie sa aveti pacate. Ergo trebuie sa platiti amenda. Platiti 10 milioane? (sa nu uitam ca atunci un salariu lunar era in multe locuri sub un milion de lei)
I-am explicat politicos ca nu consider ca am facut lucruri atat de grave incat sa trebuiasca sa platesc amenzi atat de mari.
Trecand peste insinuarea ca pot scapa cu "jumatate" daca ii platesc acum pe loc 5 milioane, l-am indemnat sa scrie cat doreste caci oricum nu voi plati.
A scris pentru ceva 40 de milioane, pentru altceva inca 10 milioane si a plecat.
Contabila s-a speriat si si-a dat demisia (desi era o contabila excelenta, a lucrat la firme mari, nu dam nume, dar oricum, apreciata in domeniu), am angajat un avocat, am pierdut procesul (multumesc judecatorilor care nici macar nu erau atenti la mine si judecau in necunostinta de cauza pe banda rulanta) si astfel firma mea a intrat in incapacitate de plata si a fost ulterior radiata ... de pe suprafata pamantului.

Cam asa arata cand un diletant porneste masina inchizitiei in 2000.

Sa stea acolo unde e si sa semneze bancnotele ca la altceva nu cred ca se pricepe.

Ce sa facem, noi intreprinzatorii suntem aia care exploatam muncitorii si care "sugem sangele" dupa cum am invatat si pe vremea comunismului, si care bineinteles trebuie storsi de bani cand un guvern incompetent nu gaseste alte surse de a acorda prime de milioane politistilor sau altor oameni ai regimului, care il sustin.

Sper sa se retraga in curand si din BNR ca toata inflatia cu patru zecimale si toate celelalte au fost semnate de dansul....
Moldoveanu Emil la 27 Mai 2011, ora 16:34
"un diletant porneste masina " te referi la tine? Pai cei ca tine este FIRESC sa falimenteze; si sa se potoleasca. Tot ai pomenit de faliment: care este numarul mediu de falimente in SUA la o firma viabila ai aflat?
Cat despre "vanatoare de vrajitori " imi dai impresia ca faci parte din categoria de "capitalisti" ai lui Iliescu! Ca veni vorba: chiar iti imaginezi ca asa se fac afacerile? Pai, probabil, pentru tine Vantu, Voiculescu &Co., sunt modele!
Eu asta DORESC : un primi-ministru care sa "faca ordine". IMGB nu face ordine ci rupea oase. Da' Romania trebuie sa intre in faza capitalismului avansat, nu a evazionistilor!
Emil
PS Cate chitante primesti pentru ceea ce platesti? Ca persoana particulara, te rog.

  Inapoi la articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: A fost Isarescu un premier bun in 2000?

Setari Cookie-uri