Comentarii pe articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: A fost Isarescu un premier bun in 2000?


tot pe scurt

Balazs Bodor la 27 Mai 2011, ora 16:39
Basescu si-ar dori sa aiba un primministru ca Dl. guvernator Iserascu, dar dl. isarescu e mult mai destept ca sa se compromita si sa-si puna imaginea la bataie in interesul puterii, actuale sau celeor trecute cum arat si scurta lui aventura in palatul Victoria, sa steie cat mai mult acolo unde ii este serviciul actual, pana atunci e bine daca si el pleaca.... va fi rau.
la 27 Mai 2011, ora 20:44
D-l Isarescu a dus leul de la ~ 30 lei/$ ,acolo unde este acum,dar nu are nici o vina
Sub D-l Isarescu au falimentat o gramada de banci sau fonduri de investitii ,unii s-au imbogatit in acest fel,iar perderea a preluat-o statul, adica fraierii : guvernatorul nu are nici o vina.
Cursul de schimb are fluctuatii de care te crucesti-Isarescu nu are nici o vina.
Isarescu face jocurile finantelor mondiale,se comporta de multe ori ca un dandy
iresponsabil.Afirmatii de genul " astea sunt performantele economiei romanesti",
sunt pur si simplu aiurea:firmele romanesti platesc dobanzi de pana la de 3 ori mai mari decat cele vestice ;infrastructura noastra nici nu secompara cu cea de acolo;
cheltuielile cu paza patrimoniului este enorma in Romania, prin comparatie cu vestul.Ca la noi la nimeni: firmele depaza sunt firme de succes.
In vara lui 2008 ,Isarescu comenta,cu autoritatea functiei:daca barilul de petrol ajunge la 150 $,lume va intra in criza economica;barilul a juns la 50 $, iar criza mondiala a fost cat casa.
Dar D-l Isarescu este grozav,nu-i asa ?

  Inapoi la articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: A fost Isarescu un premier bun in 2000?

Setari Cookie-uri