Comentarii pe articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: A fost Isarescu un premier bun in 2000?


isarescu

Boamfa Ion la 27 Mai 2011, ora 18:20
sa nu uitam ca cu toate inconvenientele unui premier tehnocrat isarescu a avut rezultate. si daca nu ma insel el a reausit sareduca inflatia la cele mai scazute niveluri postrevolutionare. deasemenea ar fi bine sa ne amintim ca masurile economice inceputr de el(unele impuse cu forta) au fost motorul dezvoltarii economice a romanieie dupa anul 2000.
si cine se gandeste sa-l condamne? un chior, alcoolic in ultimul grad dupa barfa mahalalei numite presa romana, dar in orice caz un neica nimenea care se da drept timonier(ca de carmaci a mai fost unul). macar daca ar avea ceva habar de economie as intelege. dar asa? numai pentru a apara un guvern pitic condus de incompetenti,hoti si necalificati? numai din placerea de a-si auzi proprile ganduri-si daca ne uitam bine la ce da din el ajungem totusi la concluzia ca barfele s-ar puteasa fie adevarate.
decat un astfel de timonier mai bine unul care chiar sa faca ceva
Barbu Charlotte la 27 Mai 2011, ora 23:11
Noi, oamenii de rand consideram ca a fost un premier bun, cu simt de raspundere fata de populatie, care a reusit sa puna bazele dezvoltarii Romaniei, chiar daca pentru putin timp. Educatia si nu culoarea politica, l-au determinat sa se diferentieze de multi premieri pe care i-am avut inainte si dupa.
la 29 Mai 2011, ora 18:52
Pentru momentul 2000 ca prim ministru Dl M Isarescu a fost bun ?????
Sa ne uitam pana la 2000 dobanzi la depozite de 100% si peste, ale cui jocuri le facea. ( Ale celor care au avut posibilitatea sa fure cat mai mult ) Explicatia e simpla pentru acea perioada: Trebuia sa se imbogateasca niste insi ca sa devina mici bancherasi dupa 2000 acei insi detinand suficiente parghii nu l-au dorit ca prim ministru deoarece nu mai avea cine sa le faca jocurile cu moneda romaneasca ( dobanzi mari la credite si imprumuturi ) pentru a le face conturile bancherasilor grase. Nici de de jocul murdar al monedelor jucatoare pe piata EURO si Dolar nu cred ca ai ieste strain lui dL M Isarescu . Astfel dl Isarescu a capatat ffff multa influenta in randul marilor bancheri ca dupa 2000 simtind ca este foarte bine ancorat in sistemul bancar face ce a ce face cu romania si cu romanii. Te ia disperarea cand auzi explicatii ca numai asa se poate mentine inflatia si cursul valutar . Cand bine stim ca la nivelul romaniei piata libera foarte putin influenteaza cursul valutar iar in cea mai mare parte apartine BNR. Parerea mea personala este ca acum nu mai poate fi un ministru foarte bun . Sau ar fi foarte bun cu semnul? daca ar putea controla tripleta cheie a romaniei : Ministerul de finante- BNR- Guvernul . Dar tot nu ar fi lasat in pace de cei ce lau propulsat sa faca o treaba buna.

  Inapoi la articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: A fost Isarescu un premier bun in 2000?

Setari Cookie-uri