Comentarii pe articolul Mason sau rotarian. Cat te costa si care sunt conditiile de intrare in organizatiile elitiste


Eu vad altfel problema

Suceveanu Eugen la 6 Iunie 2011, ora 18:26
Masonii sunt (sau ar trebui sa fie) grupuri de interese (loby) cu anume tinte> politice, economice, sociale la nivel local, national sau mondial.
Totul depinde de tintele si mijloacele folosite, de fapt de calitatea componentilor acestora.
Sigur ca o loja masonica *organizatie) alcatuit[ din lichele asociate sub paravanul (elitist, moral, scop inaltator) vor avea o activitate conform cu moravurile acestora, putand actiona ca patrioti sau ca tradatori, conducand la binele semenilor sau dezastrul tarii.
Cand am avut mari patrioti masoni (Balcescu, Cuza, Alecsandri, Negri etc.), romanii au facut sub indemnul si cu concursul lor, revolutia de la 1848, Unirea principatelor,, Romania Mare etc.
Insa la niste masoni de calitate indoielnica (egoisti) si rezultatele activitatii acestora sunt la fel. Ce in Elvetia, Germania, USA sau Japonia nu este masonerie ?
Jackson Samuel la 6 Iunie 2011, ora 23:06
Imi pare foarte bine ca oamenii incep sa fie din ce in ce mai bine informati despre adevaratele scopuri "masonice" . Una sunt, alta spun. De altfel, dezastrul economic de azi este efectul dorintei elitei masonice de a intra cu tot cu averile lor in UE. Nu au nicio legatura cu noi sau cu Biserica, ci sunt anticrestini lasi, care lovesc din umbra. Mint cand spun ca francmasonii au construit Romania. Nu ei, ci oamenii de mare calibru care au inteles ce inseamna sacrificiul au construit tara asta. Eroii care au murit pe fronturi, nu francmasonii de mucava, care cumpara medalii cu 700 de ron. Rusine! Jigodiilor! Afara din tara si din creatia lui Dumnezeu!!!

  Inapoi la articolul Mason sau rotarian. Cat te costa si care sunt conditiile de intrare in organizatiile elitiste

Setari Cookie-uri