Comentarii pe articolul Basescu insista: REORGANIZAREA Romaniei in 8 judete


noua cind ....

Mihailescu Liviu la 8 Iunie 2011, ora 19:34
... ne explica cineva ceva ? Nu vine nimeni de la Guvern care sa iese citeva zile in fata natiunii pe toate posturile de televiziune si radio si sa explice cetatenilor acestei tari ce se va intimpla de fapt. In afara de certurile de la Irealitatea tv si de la antene , unde cei ce se cearta , se cearta degeaba , nestiind nici ei ce se vrea de fapt , alta sursa de informatii nu avem. E o bataie de joc , de ex. acum la Irealitatea ni se spune ca trebuie sa ne schimbam actele contra 700 ron/ persoana. Ramai cu gura cascata , nimeni nu stie nimic exact , dar dam cu petarde si fumigene continuu.
Vreau ca Guvernul si Presidentul sa iasa sa ne explice ce vor de fapt.
la 9 Iunie 2011, ora 00:41
inseamna ca traiesti cu iluzia ca guvernul lucreaza pt tara si popor iar noi nu pricepem actiunile lor patriotice...wrong..ei lucreaza pt cei care i-au pus acolo,adica fmi+banca mondiala si executa ceea ce li se cere,nu dau explicati poporului pt ca acesta nu conteaza,trebuie sa fim prea destepti ca sa intelegem scopurile ascunse in spatele actiunilor guvernantilor nostri,si daca se gaseste cate unul sa spuna ceea ce crede,e ridiculizat sau redus la tacere.
Dumitrache Viorel Adrian la 9 Iunie 2011, ora 08:22
Liviule draga, ti-ai raspuns singur: cei ce au aruncat bomba asta nu vor decat sa lanseze o noua fumigena. Tactica diversionista este clara. mai grav este ca, din "n" teme false aruncate pe piata, asta chiar s-ar putea sa fie o intentie reala, justificata din punctul lor de vedere de doua criterii:
-criteriul sprijinului UDMR, care ar gasi o buna ocazie de refacere a oximoronului (nu e o metafora prea inspirata, da prea seamana cu "oxiur") de inspiratie KGB-ista "Mures Autonoma Maghiara";
-criteriul alegerilor din 2012, reimpartirea teritoriala facandu-se pe principiul majoritatii pedeliste

Ca asta nu are absolut nici o legatura cu eficienta administrarii teritoriului romanesc, asta nu mai conteaza. Enteresul poarta fesul!
Socol Marian la 9 Iunie 2011, ora 14:18
Stimate dle Mihailescu,
Avantajele ar fi: in loc de 41 de Consilii Judetene cu 41 de aparate cu tot, numai 8; - in loc de 41 de centre ANAF, numai 8; - in loc de 41 de Directii judetene Agricole cu angajati cu tot numai 8; - in loc de 41 de Inspectorate Judetene de Politie numai 8; - in loc de 41 de Directii Sanitare ,numai 8. etc., etc.
Imi pare rau de cei care comenteaza, din doua una:ori habar nu au depre ce e vorba ori sunt angajati politic. Eu nu sunt angajat politic. Aceasta masura a reorganizarii trebuia facuta inca din anii 90 si nu s-ar fi ajuns la mafia locala actuala si nici la triplarea numarului de persoane platite de la Buget. M-as mira ca dl Presedinte Basescu sa aiba curajul politic pentru a putea rezolva aceasta problema. Ar insemna ca in cateva luni sa diminueze numarul bugetarilor la jumatate fata de situatia actuala. Ar fi prea frumos.
Culmea este ca cu aceasta idee a cochetat si Presedintele Ceausescu, dar nu a putut invinge aparatul politic din judete. Daca dl. Basescu va reusi,ar fi o mare realizare care ar reechilibra Bugetul de Stat rapid si eficient.
Cu stima,
Marian Socol, inginer, experienta in reorganizari teritoriale pe timpul Socialismului.

  Inapoi la articolul Basescu insista: REORGANIZAREA Romaniei in 8 judete

Setari Cookie-uri