Comentarii pe articolul Reorganizarea judetelor: Ce ar insemna pentru fiscalitate si mediul de afaceri?


reorganizarea teritoriala inseamna distrugerea unor documente la hotiile facute

la 10 Iunie 2011, ora 08:22
Daca aceasta reorganizare era facuta pe timpul lui Ceausescu nu plana nici o suspiciune , dar fiind facuta de Basescu un om ce a fraudat flota tarii, apoi CFR-ul, apoi a furat din pensii si salarii, lucruri stiute, insa lucrurile pe care nu le stim? Hotii cu paduri , cu terenuri , cu fabrici , cu hotele si cabane de la Ministerul Agriculturii si de la alte ministere.
la 10 Iunie 2011, ora 13:09
Asa si??? v-ati strans careva sa il luati la intrebari??? Nu, l-ati votat si aclamat.....etc etc......critica de acasa din fata Tembelizorului pot face si eu....suntem simplu si clar produsul propriei lasitati si nesimtirii pe care o luam cu apa rece zi de zi.
Vasile Tarau la 10 Iunie 2011, ora 23:45
Nu cumva prin aceasta se incearca ascunderea unor furturi comise de actualii guvernanti???
la 11 Iunie 2011, ora 07:58
Da, reorganizarea teritoriala inseamna clar fuga de pedeapsa si raspundera pentru toate fraudele si jefuirea tarii ! Da, sunt de acord ca vor fii mai putini prefectii si toata suita cu birocratiile pe care le-au inventat ca poporul Roman sa nu mai stie daca mai avem institutii sau guvernanti care sa conduca cea mai ramas din ea ?
Da, sa se faca analiza a tot ce s-a furat cu stinta sau fara stinta din 1990 cei care sunt dovediti de frauda sa returneze poporului si tarii pana la ultimul bani si terenuri tot si guvernul sa fie schimbat din radacina toti conducatorii mici si mari , pentru- ca totii sunt corupti ! Si atunci sa-n cepem sa reorganizam tara cu oameni competenti profesional bine pregatitii si mai ales fara nici un amestec al partidelor in administratia tarii !
Cu speranta , ca ne vom trezi in al 13 ceas!

IOANA
Eliye la 12 Iunie 2011, ora 16:31
.....SI in degringolada creata in 2012 se pot mai usor voturile....!!

  Inapoi la articolul Reorganizarea judetelor: Ce ar insemna pentru fiscalitate si mediul de afaceri?

Setari Cookie-uri