Comentarii pe articolul Cum arata fabrica unde se asambleaza cel mai mare avion din lume


STIINTA SI PRODUCTIE

Dragan Constantin la 20 Iunie 2011, ora 09:57
"Stiinta insemneaza a continua cand toti ceilalti renunta!"

Viata a facut ca prin 1972-1975 sa fiu in Franta si sa costat cu cata asiduitate se construiau centralele atomoelectrice cu care astazi se asigura peste 90% din energia electrica consumata de francezi.Si este cea mai ieftina din lume.
Franta a construit apoi unica centrala mareo-motrica din lume,in golful Rance.
Primul computer operational pentru optimizarea proceselor de productie ( IRIS) l-a construit tot Franta inainte de 1970.
Nu dupa mult timp Franta a construit inegalabilul"Concorde"
cel mai faimos avion creat vreodata si care si astazi este tot fara egal,numai ca,zic unii ca face mult zgomot!?.Eu am facut cu el doua curse Paris-Washinton si,in afara elegantei n-am observat nimic.
Tot Franta a construit tunelul de sub Canalul Manecii,legand feroviar si auto Marea Britanie de continent(desigur in colaborare).
Tot Franta are cele mai avansate sisteme de gestiune,de contabilitate,audit si expertiza contabila ,asa asigurandu-se optimul economiei,un control sistematic prin care fraudarea,evaziunea,abuzurile guvernantilor sunt minimale.
Si atunci ce este A-380 ? Nimic altceva decat continuarea fireasca a unei politici economice in care rolul hotarator revine cercetarilor fundamentale,stiintei la varf,educatiei de performanta.
Bravo si felicitari Franta Vivat la France

  Inapoi la articolul Cum arata fabrica unde se asambleaza cel mai mare avion din lume

Setari Cookie-uri