Comentarii pe articolul Va scumpi Pasajul Basarab apartamentele? Comentati aici


E cumva o gluma?

Lascu Catalin la 23 Iunie 2011, ora 07:31
Cred ca glumiti. Parintii mei locuiesc in zona, nici macar in dreptul pasajului. Dupa doar cateva zile de la inaugurare, au inceput sa se planga de cresterea exponentiala a traficului, zgomotului si poluarii.

E bine de stiut ca vor primi un pret crescut atunci cand vor dori sa sa mute cat mai repede dintr-o astfel de zona, devenita brusc nerezidentiala.

Cristian Ioan la 23 Iunie 2011, ora 10:06
Nu este nicio gluma!
Desigur ca trebuie sa existe acces usor, cu masina sau transportul public , la locuinta, dar pleci sau vii de doua ori pe zi, in rest STAI acolo, as cai ai avea interes sa fie LINISTE si loc de parcare, nu zgomot puternic, poluare si aglomeratie maxima!!!
Numai ca asa gandesc eu, tu sau parintii tai. Majoritatea populatiei adora manelele, de ce sa nu aprecieze si harmalaia, gazele de esapament si blocajele generate de noul pasaj?!
Remarca, eu nu neg de loc utilitatea lui, stiu foarte bine cat de aglomerat este podul Grant seara, dar mi se pare straniu ca PERTURBARILE inevitabil generate de acest pasaj necesar sa fie ... motiv de scumpire a apartamentelor din zona!!!
Bulex - Ce Are Sula Cu Prefec la 23 Iunie 2011, ora 10:17
Ce are sula cu prefectura. De unde si pana unde sa maresti pretul la apartament din cauza unui pod care a fost construit in fata blocului tau? Il face mai mare, mai modern, mai frumos? Ce treaba are una cu alta. Si asa preturile sunt umflate la mizeriile astea de cutii de chibrite ceausiste care sunt niste catastrofe din punctul de vedere al instaltiilor de incalzit, de apa si de canalizare.
Alex la 23 Iunie 2011, ora 16:54
Nu pot sa cred halul in care cei ce au si ei niste pereti vechi, crapati si plini de igrasie scosi la vanzare, se agata disperati de fiecare "eveniment" aparut pentru a spera ca vor reusi sa pacaleasca pe cineva sa le mai cumpere doagele la preturi fabuloase, eventual asa cum au fost cele pana in 2008. Acesti nostalgici ai speculei inca nu au invatat nimic din cei aproape 3 ani de recesiune si e clar ca nu observa nimic din ce se intampla pe piata economica. Nu m-as muta intr-un apartament dintr-o zona hipercirculata nici sa fiu platit cu greutatea mea in aur, daramite sa mai si dau atatia bani pe unul! Accesul facil la mijloace de transport, cum zicea nenea ala proprietarul in anunt, nu este o scuza sa cresti pretul. Oricum, vad din articol ca macar agentii imobiliari s-au trezit la realitate si nu mai fac anunturi bombastice referitoare la o noua crestere a pietei imobiliare. Oameni buni, aparent ne revenim, dar stati sa treaca viitoarele alegeri si mai discutam dupa... din pacate pentru noi...
Alien la 23 Iunie 2011, ora 18:02
Vanzatorul de mai sus dorea sa obtina un pret de la fraieri, cred ca astfel de glume cu preturi exagerate, apar doar pe magazinuldecase.ro si anuntul.ro si se poate crede ca acestea sunt preturile pietei.Tendinta generala este de scadere a preturilor imobiliare indiferent de zona.
Lascu Catalin la 24 Iunie 2011, ora 07:56
Revin. Chiar aseara am vazut un reportaj care demonstra cum nivelul decibelilor se situeaza intre 70 si 105 (=decolare de reactor). Niveluri care afecteaza sanatatea. Locuitorii din zona ziceau ca nu aud televizorul daca deschid geamul si ca zgomotul continua si noaptea...

Bag seama ca in cateva zile, pretul apartamentelor pe Titulescu va creste atat de mult, cum zice articolul, incat va egala preturile din Rahova.

Evident ca existau alternative, daca cineva ar fi avut in minte nivelul de viata al oamenilor. De pilda un tunel in loc de pod. Sau, probabil mai ieftin, translatarea Garii de Nord 2 km mai la nord, chestie care ar fi creat si descongestionarea zonei si crearea de spatiu rezidential pentru parcari / constructii, sau si mai bine, pentru un parc.

  Inapoi la articolul Va scumpi Pasajul Basarab apartamentele? Comentati aici

Setari Cookie-uri