Comentarii pe articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Isi va cere scuze Traian Basescu pentru atacul la Regele Mihai?


despre atacul la" REGE"

Lungu Catalin la 24 Iunie 2011, ora 11:23
Draga Gina hai sa ne comportam si sa avem un vocabular civilizat, sa demonstram ca suntem educati asa cum de multe ori dragul nostru presedinte nu o face. Eu personal apreciez faptul ca presedintele acestei tari este o mana de fier caci numai un astfel de om poate face ceva in fruntea tarii unde oligarhia incearca sa intimideze la orice pas pentru a-si vedea interesele.
Nu spun ca este cel mai potrivit pentru aceasta functie, nu spun ca ia cele mai bune decizii, sau ca e cel mai corect (cat de corect ai fi, cand ai miere pe maini e cam greu sa nu te lingi pe degete) insa pe mine m-a convins ca este bine intentionat. Eu nu am vazut pana acum un conducator din fruntea tarii noastre care sa fie bine intentionat asa cum este Basescu. Mentionez ca eu nu urmaresc stiri la televiziunile manipulatoare ale opozitiei. V-as recomanda ca nici voi sa n-o mai faceti si usor usor cred ca va ve-ti schima parerea...
Eu totusi cred si sper sa existe un om in tara asta care sa puna mana pe fraie si sa ne conduca in cea mai potrivita directie si este calr ca trebuie sa fie un anti-comunist!
Eu chiar va doresc sa traiti bine!
:)
Cosa Adrian-Francisc la 24 Iunie 2011, ora 16:54
Foarte bine spus domnule LUNGU Catalin.Dupa cum reactionezi se pare ca nu traiesti in Romania, dar daca te-a convins ca este bine intentionat , ma bucur nespus.Este o adevarata incantare sa mai existe niste oameni care sa nu se uite la televizor , sa nu observe ce este in jur , sa nu vada , sa nu sesizeze ce ni se pregateste. Sunteti domnule LUNGU un exemplu de electorat de care are nevoie mai mult ca oricand PDL-ul, dl boc si acest presedinte "bine intentionat"Am spus=o si o repet , NE MERITAM SOARTA si imi dau seama ca dl BRUCAN e evaluat eronat perioada , e mult mai lunga ,DAR daca multi gandesc ca dumneata apelativul DAT DE DANSUL poate ramanea. Este bine catalogat cine este asa, pacat ca pe langa cei ca dumneata suferim ceilalti..Dar inca o data , daca majoritatea sunt ca dumneata , atunci suferinta e mai dulce , o meritam cu totii.Pacat de tinerii morti in 1989, pacat ca atunci in loc sa hlizim fasolea la tv mai bine ne faceam bagajele.In rest sa nu ne intereseze mai departe ce fac ei ,sa scada pensiile , sa reduca bugetarii, sa imparta tara cum o vor ei , sa isi imparta puterea cum doresc ,sa creasca tva-ul, sa dea legi cum vor ei , sa modifice constitutia cum le convine, si noi sa ii adulam si sa ii iubim si pe mai departe.Halal sa ne fie !

  Inapoi la articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Isi va cere scuze Traian Basescu pentru atacul la Regele Mihai?

Setari Cookie-uri