Comentarii pe articolul Cat au castigat antrenorii managerilor in primele sase luni


"Cat au castigat antrenorii managerilor in primele sase luni"

Maria la 8 Iulie 2008, ora 15:48
"Cat au castigat antrenorii managerilor in primele sase luni"
Ar fi minunat daca ar intelege mai multi conducatori de organizatii necesitatea perfectionarii continue a angajatilor, si nu ar privi acest lucru ca pe o cheltuiala inutila, cand de fapt este un mare beneficiu pentru orice unitate economica. Exemplele de firme date in articol sunt nume mari, in nici un caz unitati mici. In economia noastra sunt multi patroni, prea multi patroni care au nevoie ei insisi de aceste traininguri, insa goana dupa bani facuti cat mai usor ii obosesc prea tare ca sa se mai gandeasca si la aceste lucruri "sfinte".......
Dark_Side625 la 8 Iulie 2008, ora 23:43
Identific un aspect foarte important.
Se vorbeste foarte mult de cursuri de pregatire pentru angajati, dar piata fortei de munca se confrunta cu o realitate foarte dureroasa: care este aceea?

Dupa 40 de ani, oricat de multe cunostinte ai avea ajungi paznic de noapte, daca ajungi. Ei bine cum comentati acest lucru ?
Slariul scade brusc, esti ignorat si izolat pentru ca ia imbatranit. Si in final esti aruncat ca o masea stricata.

Crsurile de care vorbiti si scoala din Romania este la nivelul de:diplome pe bani. Scoala se face pentru ca scoala sa-si ia banii, iar absolventul diploma cu care sa forteze un salariu mai bun. Astfel, este ignorat scopul scolii: informatia, deprinderea.
CE FACETI CU ACEST CAZ ?
O generatie de necunoscatori si incapabili cu mii de diplome, si niste profesori milionari in euro; bani castigati din frustrarea unora care nu sunt nici la nivel de gimnaziu.
CUM REZOLVATI ACEASTA CRIZA ?
Cum sa formezi, sa educi pe cineva daca tu esti ZERO?
Sa-mi explice cineva. Tutelele astea de care vorbiti sunt niste balabaiti, care nu pot articula o fraza care sa exprime o idee...cum cresteti voi performanta...cu vorbe, cu hartii?

  Inapoi la articolul Cat au castigat antrenorii managerilor in primele sase luni

Setari Cookie-uri