Comentarii pe articolul Un american in Romania: Tinerilor le lipseste optimismul. Nu realizeaza ce potential este aici!


baliverne

Florin Cezar la 27 Iunie 2011, ora 14:10
pai da e simtplu aici si se fac afaceri suhor si este o piata deschisa.. cand vii cu sume de 7 cifre, doar pentru inceput.

dar ia gandeste-te tu amice, un tanar din Romania cum ar putea fi optimist cand el nu reusete intr-o viata intreaga sa plateasca un imprumut la o suma de 5 cifre, iar ca sa o stranga ... i-ar lua pana la 40 de ani.
si atunci numai tanar nu ar fi.. si acum nu spun suma de 7 cifre ( 100 de ori mai mare) asa ca da, poate pentur tine o fi.. dar prietene, daca nu ai observat, Romania inca are griji legate de ziua de maine.
oare vom avea ce manca???
de unde visezi tu sume de 7 cifre ?:))
Valentina Tutu la 27 Iunie 2011, ora 15:58
bine spus, baliverne.... corect ar fi zis ca suntem realisti, cum nu se intrevede nimic roz la orizont , un % destul de mic vor reusi in RO alcatuit din oameni norocosi sa zicem, si din oameni care stiu sa fure... restul nu au decat sa numere zilele: a mai trecut inca una ....
Alexandru Diaconeasa la 1 Iulie 2011, ora 02:26
Sa vezi aprecieri din astea destepte in 2012 si 2013 la scadentele imprumuturilor......amicul e "magnetizat" cred,traieste intr-o realitate paralela,cam ca musiu' Boc.Doar daca esti trepanat nu iti ridica parul maciuca cifrele oficiale(culmea!),dar se pare ca sint multi.....
Mariana Oprea la 4 Iulie 2011, ora 08:43
Ar fi mai bine sa nu judece tinerii, ca nu stie el ce eforturi depunem pentru a supravietui. Am avut o firma cu care am muncit din greu cu sotul meu sa o mentinem pe piata si ne-au dat in cap cand am inceput sa ne ridicam . Aveam preturi foarte bune, pe buzunarul tuturor , doar ca nu aveam suport politic . Si cand vin astfel de oameni din afara, cu spatele asigurat si cu buzunarul plin, te apuca toate cele. Sa fi muncit el sa puna bazele, sa fi avut el banii sa faca firmele, sa isi plateasca singur un salariu si sa mai dea salariu si angajatilor si atunci sa ne dea acest tanar un exemplu - cat de plin de optimist e.

  Inapoi la articolul Un american in Romania: Tinerilor le lipseste optimismul. Nu realizeaza ce potential este aici!

Setari Cookie-uri