Comentarii pe articolul Cat de bogati sunt sefii companiilor pe care Statul nu le vinde


Subiect tendentios tipic romanesc!

Breban Stefan la 28 Iunie 2011, ora 12:02
Ctre redactori:
Continuai s educai marea masa a romnilor in spiritul "improcrii cu injurii" a celor care conduc companii cu capital majoritar de stat, omind sa dai date despre performanele lor ca manageri. De ce nu poate un manager la o companie de stat sa catige 100.000 Euro pe an sau mai mult? Evident cu condiia reducerilor pierderilor sau creterea profiturilor, dup caz.

Imi aduc aminte de un manager de la Pota Romn de prin 2008 sau 2009, un tnr, care intr-o perioad relativ scurt de timp a trecut de pe pierderi pe profit. Era n studio la Realitatea TV i atia l condamnau pentru cele cteva zeci de mii de euro (sub 50k) salar anual. Trebuie s ne hotarm odat ce dorim: manageri competeni i bine pltii sau guri n bugetul de stat. Cu siguran prima variant este mult mai eficient pentru buzunarele noastre. Ar mai fi o a treia variant: privatizarea, dar exemplu PETROM este gritor pentro o companie strategic.
Concluzia mea este simpl: hai sa ne facem fiecare datoria ct se poate de bine i s nu mai fugim de responsabilitate, iar cel mai important s nu mai dm tot timpul vina pe alii pentru c ne merge ru. Vina e a noastr! Aratnd cu degetul la cei cu responsabilitate arat ct suntem de needucai.
Paulista la 22 Iulie 2011, ora 05:17
Toate guvernele post-decembriste au dat dovada de rea credinta si s-au grebit sa praduiasca avutia nationala prin privatizari,motivate de comisioane sau de insusirea frauduloasa a unor active,statul fiind practic slabit economic.La fel de imbecil au fost vandute bancile autohtone,deschizand portile pentru bancile straine,care fac profit pe spatele romanilor si il externalizeaza.Este bine ca au mai fost pastrate companii strategice de stat,dar pana cand?Cat priveste managerii acestor companii,cestia au marele merit ca au dat dovada de lacomie nerusinata,numirea lor in acele functii fiind facuta pe criterii politice,sau de cumetrie.Nu cred ca tipa in ei competenta,iar declaratiile lor de avere le arata dimensiunea neam-prostiei lor.Este suficient sa le vedeti figurile buhaite si va dati seama ce caractere zac in acesti manageri,fara de care economia romaneasca s-ar prabusi,cred ei,.De unde or gasi asemenea Vanghelisti si cine sunt nasii lor?
Anonim la 26 Septembrie 2011, ora 15:30
mai sunt si alti pe care i-ati omis
CET BACAU Marius Stanila cumnatul primarului Stavarache Romeo
casa in cartierul CFR ridicata in timp de un an , masina de colectie , avion , actiuni pe la diverse firme pe numele tatalui in varsta de 73 de ani si multe altele si nu este decat Director de Marketing, ca sa vezi.

  Inapoi la articolul Cat de bogati sunt sefii companiilor pe care Statul nu le vinde

Setari Cookie-uri