Comentarii pe articolul Funeriu da explicatii pentru situatia de la BAC


Totusi, care sint explicatiile?

Popescu Georgeta la 4 Iulie 2011, ora 11:39
Se vede ca nu prea are explicatii...
Florin Cezar la 4 Iulie 2011, ora 13:21
explicatii??? ce explicatii vrei??? suntem o natie de analfabeti :) parinti neinteresatii de soarta copiiilor.
copii prosti care singurul tel in viata este sexul si umilirea altora inclusiv profesori.
profesori care din pacate au sentimentul de mila si doresc sa le ofere shansa sa "aiba si ei o paine" cum spunea cinev amai sus.. chiar daca nu merita nu ivnata nu este capabil.
chiar nu vezi dece se ajuns aici??? dece trebui sa iti dea cineva explicatii??? dece nu cauti raspunsurile la tine si la copii sau copilul tau. dupa care la profesori.
Elena la 5 Iulie 2011, ora 12:45
Florin Cezar, nu cred ca lucrurile stau chiar asa de simplu. Din "pledoaria" ta pesupun ca esti cadru didactic. Si daca asa este, se intelege de ce ai o asemenea mentalitate. Dar asta inseamna ca, cu atat mai mult parintii, societatea trebuie sa tinteasca degetul asupra profesorilor,care au (sau ar trebui) sa aiba datoria si responsabilitatea cel putin in procent de 50% de a transmite elevilor cunostiinte temeinice in asa mod incat acestia sa fie in stare sa sustina si promoveze orice tip de examen. Dar ca sa fie capabili de asa ceva, domnii profesori ar trebui sa aiba ei aceste cunostiinte temeinice; daca insa profesorii nu sunt in stare sa scrie corect in limba materna, la ce se poate astepta societatea de la ei si de la elevii lor? Dupa cum scrii... dovedesti ca ai mari lacune, cel putin la limba romana. Rusine! Si pacat!

  Inapoi la articolul Funeriu da explicatii pentru situatia de la BAC

Setari Cookie-uri