Comentarii pe articolul Profesorul Isarescu: Clasa politica nu e vinovata pentru esecul de la Bac


dar cei ce au promovat?

Dulgheru Anca la 5 Iulie 2011, ora 12:20
Cum sunt catalogati de dl. profesor? dumnealui a fost mereu integru in calitatea de profesor? cei ce au promovat bac-ul au fraudat? pana acum nu i-a vazut domnul profesor? cei 4 ani in care profesorii i-au promovat au fost fraudati? chiar nu avem nicio vorba buna despre ei ?si ce ii asteapta? goana dupa un loc de munca? nesansa de a ramane somer si de a pleca la cules de ceva aiurea in europa?
Florescu Letitia - Milena la 5 Iulie 2011, ora 12:59
Bac-ul reprezinta un pas catre maturitate, incheierea unei etape a vietii si anume a adolescentei, un prag al vietii pe care trebuie sa il treaca, doar cei care sunt pregatiti sa faca un pas catre maturitate.
Din pacate am ajuns sa vedem un procent de promovabilitate de sub 50%, ceea ce ar trebui sa ne puna un semn de intrebare, este ceea ce ne dorim pentru viitor?acesta va fi viitorul tarii?
Greu de raspuns la aceste intrebari, nu neg ca este vinovat si sistemul de invatamant, dar mai important pentru noi oamenii de rand este ca fiecare dintre noi putem sa schimbam ceva in acest sens.
Interesul pentru invatat si exercitiul necesar pentru invatare sunt obligatii parintesti, adica acei parinti care nu se ocupa de o educatie adecvata in acest sens cu copilul lor.
Din punctul meu de vedere, un parinte trebuie sa treaca pe la scoala, ori de cate ori poate si nu doar la sedinta cu parintii, sa intrebe de rezultatele la invatatura, cat si de opiniile dirigintilor despre comportamentul copilului si nu in ultimul rand sa isi ajute si sa isi stimuleze copiii sa invete.
cum s-a ajuns aici? lipsa interesului si a atentiei parintilor a condus la lipsa interesului, atentiei si importantei pentru fiecare copil; dar sa nu uitam ca si lipsa evaluarii profesorilor pe criterii de eficienta si a rezultatelor elevilor fiecarui profesor si lipsa concursurilor pentru ridicarea nivelului de invatare au degradat sistemul de invatamant, toate au condus la un dezastru national as putea spune.

  Inapoi la articolul Profesorul Isarescu: Clasa politica nu e vinovata pentru esecul de la Bac

Setari Cookie-uri