Comentarii pe articolul Isarescu: Bancherii tin dobanzile mult peste referinta BNR si se plang in presa


Isarescu este nociv pentru Romania

Popescu Bogdan Alexandru la 15 Iulie 2011, ora 14:29
Nu a facut nimic pentru ca bancile care au jefuit clientii cu imprumuturile in franci sa nu ridice dupa bunul plac o valuta si acum, dupa ani de zile, s-a trezit el ca bancile tin dobanzile peste dobanda de referinta a BNR...
Toma Mihai la 15 Iulie 2011, ora 16:35
Poti sa fii mai explicit, te rog frumos?

Te referi la scumpirea creditelor in franci sau la aprecierea francului fata de leu? De fapt, francul s-a apreciat foarte mult si fata de dolar si euro. Asta a tinut de riscul de diferenta valutara.

Oamenii au trebuit sa plateasca mai mult, datorita scumpirii monedei respective. Si cum adica "au jefuit"? Oameni au facut credite fara sa ii oblige nimeni. A tinut si de educatie financiara si libertatea de decizie a populatiei, nu ? In ceea ce priveste creditarea!
Nistor Serban Corneliu la 18 Iulie 2011, ora 21:44
"Oameni au facut credite fara sa ii oblige nimeni. A tinut si de educatie financiara si libertatea de decizie a populatiei, nu ? In ceea ce priveste creditarea!" Jefuit este un termen relativ bland si cu conotatii penale. Nici americanii nu au avut, nici spaniolii, ba si pe nemti i-a afectat un pic. Cam nimeni nu are aceasta educatie financiara, nu-i asa? Ai citit cumva ceva de Clubul Lombard, ai auzit cumva ca FMI ne-a dat credit fara sa tina seama de datoriile statului catre particulari? Despre ce educatie financiara si libertate de decizie a populatiei vorbesti?

  Inapoi la articolul Isarescu: Bancherii tin dobanzile mult peste referinta BNR si se plang in presa

Setari Cookie-uri