Comentarii pe articolul Locul doi in Europa la crestere economica


Nu cred ca este adevarat

Cozma Maria la 10 Iulie 2008, ora 12:25
Nu cred ca este adevarat
Fata de dezastru din tara, aceasta crestere economica seamana cu cea a comunistilor.... la hectar. Poate din tranzactiile milioanele de romni plecati se mai pot face socoteli; tineti-o tot asa....
Tucma Ion la 10 Iulie 2008, ora 15:38
Asta e culmea prostiei ca sa crezi ca Eurostatul minte sau da informatii neverificate publicului.
Cozma Maria la 10 Iulie 2008, ora 18:41
Domnul Tucma, in deftismul ntins national si sarcia colectiva n care traim cum poti sa recunosti si mai mult sa simti aceasta crestere economica; ar fi insemnat tot romnul sa fi trecut pragul saraciei.(LOCUL 2 IN EUROPA?) Acesta-mi este argumentarea; si apoi i cred in stare de orice. Multumesc mult pentru comentariu. Sa uzim de bine!
Cristian Anghel la 13 Iulie 2008, ora 09:43
Aceasta este o crestere procentuala. PIB-ul este probabil pe unul din ultimele locuri din Europa, dar procentual a crescut cel mai mult. Asta nu inseamna ca suntem pe locul 2 ca PIB, cel mai probabil tot pe unul din ultimele locuri.
In general este o chestiune imbucuratoare pentru viitorul Romaniei in UE
Bogdan Hulpac la 13 Iulie 2008, ora 10:44
Nu este prea greu de apreciat, sau sa folosim cine stie ce statistici complicate.
Cate salarii iti trebuie ca sa iei un apartament ?
Cate salarii iti trebuie ca sa platesti energia termica pe o iarna ? :)
Cate salarii iti trebuie ca sa iei o masina ?
Cat aur poti lua din salariu tau ?

Si cum au evoluat cifrele astea ? (si altele, in general cheltuielile tipice proprii ).
Dan Dragomirescu la 13 Iulie 2008, ora 16:57
Cresterea economica nu inseamna deloc "tot romanul sa treaca pragul saraciei". Exista japonezi saraci, americani saraci, sauditi saraci.

Peste tot exista o patura de lenesi reclamagii care nu fac altceva decat sa astepte sa le pice bani din cer. Crestere economica inseamna oportunitatea de a investi, de a gandi creativ, de a pune mintea si banii la munca, nu inseamna pomana.
Cozma Maria la 14 Iulie 2008, ora 23:37
D-lui Dan Dragomir: depinde cati saraci sunt pe metru patrat, la noi este plin ochi; o economie viabila presupune bunastare, adica majoritatea populatiei sa aiba acoperire pentru cosul de consum si un rest pentru investitii. Ce fenomen social o fi fulgerat Romnia, de este neincapatoare nu de lenesi, ci de cazuti, adica mpinsi n mizeria colectiva instalata iremediabil?
Cozma Maria la 14 Iulie 2008, ora 23:48
Domnule Cristian Anghel, nu stiu in ce "epoca" sunteti nascut, dar credeti-ma ca este o minciuna comunista si culmea chiar v-a convins ca va da bine pentru UE. Efectele acestor gogosi parca anume "gandite" pentru a fi spalata fata Romniei, nu vor face nimic altceva decat sa ntareasca minciuna si mai mult, iar Romnia este la ultima ei respiratie din lunga sa agonie. Va multumesc pentru comunicare.
Cozma Maria la 14 Iulie 2008, ora 23:55
Domnule Hulpac, ati pus punctul pe " i ", sunteti exact pe subiectul cresterii economice in Romania. Calculati raspunsul fiecarii intrebari si... deja valiza trebuie facuta sa infruntam migratia " la Roumanie", o alta mizerie umana. Sa auzim de bine!
Cristina Calin la 16 Iulie 2008, ora 10:28
D-le Dragomirescu, reclamagii lenesi sunt cei ce ar fi trebuit sa faca parte din clasa de mijloc ! ori in Romania ea nu mai exista. In toate tarile europene in care am fost am gasit-o. Ei sunt aia care din salariu + timp isi permit sa-si puna si mintea si economiile la munca, pentru ca au resursele necesare ! Ori lenesii reclamagii d-abia isi duc zilele de la un salariu la altul si lucreaza 12-13 h/zi, ore suplimentare neplatite si multi la negru, pacaliti fiind ca daca-si lasa cartea de munca la patron intr-o zi le va face contract ! plangeri la inspectoratul de munca ar face toti daca ar sti ca asta rezolva ceva, sau multi nu stiu, sau sunt amenintati, constransi etc. ! Toti vor in fapt un executant cu studii, care sa munceasca mult si pe bani putini, studiile, de multe ori si ele constituie un handicap, va spun din experienta ! Altii vor pe cineva "multumit cu ceea ce face " fara vise de cariera, avansari, gandire multa etc! Citeam intr-o carte ca respectivul autor la angajare isi intreaba posibilii candidati daca isi investesc banii si ce parere au despre asta. Zice el, ca cel care este interesat sa-si valorifice economiile, adica sa-si puna banii la munca, va fi interesat, va gandi si va lua decizii intr-un anumit mod si la locul de munca ! Pai spuneti dumneavoastra asta unui posibil angajator roman ! Esti exclus din start, pentru ca se considera ca atata timp cat ai o sursa alternativa de venit nu esti motivat sa muncesti-lucru auzit personal ! Daca vreti sa mai stiti inca un amanunt, eu am fost exclusa de pe lista unui al doilea interviu pe motiv ca am mentionat ca sunt o persoana onesta, moment in care mi s-a dat o speta si mi s-a explicat ca onestitatea mea = 0 cand nu ai bani si trebuie sa-i castigi-bine,.. era un domeniu in care iti trebuie o oarecare doza de indiferenta, ca sa nu o numesc altfel, fata de oameni! asa ca Domnul Hulpac a cazut exact pe problema romaneasca ! :)))))

  Inapoi la articolul Locul doi in Europa la crestere economica

Setari Cookie-uri