Comentarii pe articolul Topul fondurilor de pensii private dupa primele 30 de zile


PREA MULTA RECLAMA ING-LUI !!

Gheorghe Bobis la 26 Octombrie 2007, ora 20:40
PREA MULTA RECLAMA ING-LUI !!
Nu-i corect sa i se faca atata reclama acestei companii...de ce nu se vorbeste si despre restul companiilor,care urmeaza acestui top??
Vilmos Gaspar la 2 Noiembrie 2007, ora 20:09
Ai perfecta dreptate,asta e Romania.
Irimia Maricel la 6 Noiembrie 2007, ora 09:25
reclama se cumpara iar ING promoveaza totul prin agresivitate , nu as putea cumpara nimic de la ei deoarece si-au instruit oamenii la fel de agresiv precum isi facsi reclame.

- sunt foarte multe companii ... ma intreb oare oamenii care si-au facut pensii la ING au stiut sa negocieze? carui piata sau adresat mai mult?
VA SPUN EU >>> CELEI DE JOS ...de ce ? pt ca acei oameni au notiuni putine si nu pun intrebari...munca usoara ... agresivitatea merge foarte bine la acesti oameni...incercati si voi...
Laura Stoica la 6 Noiembrie 2007, ora 14:18
Multe din aderari le-au facut din asa numitele preaderari , punandui practic omului pumnul in gura , sau poate l-a pus in fata faptului implinit intrucit nu mai avea nevoie de om cind a inceput campania , in plus a jucat tare prin cooptarea directorilor care le-a impus angajatilor sa semneze intro singura directie , cunosc caz in care patroana a vrut sa dea afara o angajata care ar fi vrut sa semneze cu alt fond, decit cel agreat de patroana.
Iocea Cami la 8 Noiembrie 2007, ora 17:16
Mi se pare corect sa i se faca atata reclama ING-ului la cati clienti au si pe deasupra mie mi se pare o banca foarte bina.succes in continuare.
Doina Rogojan la 26 Noiembrie 2007, ora 09:46
DRAGAICA: dragilor, reclamele sunt pe banii firmelor, daca au convins - si sigur nu numai cu reclamele, ci si cu faima, cu realizarile pe alte taramuri - nu vad care este problema ?!Brava lor ! Succes in continuare ING !

  Inapoi la articolul Topul fondurilor de pensii private dupa primele 30 de zile

Setari Cookie-uri