Comentarii pe articolul Vinuri de lux: Made in Romania


Vinuri de lux made in Romania

Marcel-Daniel Baba la 11 Iulie 2008, ora 13:36
Vinuri de lux made in Romania
Sunt multe vinuri de soi dar nu se face nimic ptr a imbunatatii calitatea acestora sau promovarea pe pitele straine, astfel vinul romanesc v-a fii considerat un vin de calitate medie pe care il bea tot romanu,in special...
Laura Cira la 11 Iulie 2008, ora 15:48
Da. Din pacate nu este promovat. Si chiar cred ca ar avea succes. Am fost in strainatate la niste cunostinte si am dus vin de aici. Toata lumea care a baut s-a declarat deosebit de incintata. Chiar am fost rugati ca la urmatoarea vizita sa le ducem citeva sortimente pentru degustare:)
Petru Catalin Ion la 11 Iulie 2008, ora 19:53
Problema noastra a romanilor este ca nu stim sa ne promovam si sa ne vindem marfa. Am lucrat multi ani in wine bussines dar nu in tara si ati ramine mirati de proasta calitate a multor vinuri laudate. Daca maine as merge la orice podgorie din tara sa le propun un plan de promovare a produselor ar incepe sa se uite stramb la mine.
Ca sa faci bani intr-o industrie asa de competitiva trebuie sa cheltui multi bani pe promovare.
Parerea ca romanul bea vinuri proaste este total gresita. Bea vinuri proaste ptr ca asta gaseste pe piata.
Valentin Nicolae la 11 Iulie 2008, ora 20:01
Vinul care merge la export nu se gaseste in magazine. In schimb in comert gasesti vinuri de calitate medie sau slaba.
Catalin Lascu la 12 Iulie 2008, ora 20:49
Sunt in concediu in Germania si ma delectez cu Chianti Riserva la 4.99 E, Chateau Laffite la 12.99 E si ....Barolo la 14.99 E !!!. Cele locale sunt mai ieftine.

Ma puteti convinge sa cumpar un vin romanesc, la preturile din Romania? Chiar daca sunt convins ca putem produce vinuri bune , acelea cu adevarat bune au niste preturi aberante, iar cele obisnuite din magazine , indiferent de marca arhi-cunoscuta, sunt niste vinuri de masa de doi lei.
Alex_33 la 14 Iulie 2008, ora 17:39
In afara de Cotnari si Murfatlar care folosesc in tehnologia lor AZOT pentru un vin cat mai bun...celelalte vinuri....sorry dar au calitatea indoielnica.
Lotreanu Ion la 23 Iulie 2010, ora 18:21
in opinia mea vinurile au preturi aberante nu au nimic in comun cu calitatea dar atit timp cit nu se investesc bani ptr promovare si educarea consumatorului .Romani tot cu coca cola si apa minerala beau vinul indiferent de calitatea vinului ptr ca un au cunostinte despre consumarea acestei bauturi .Este o crima sa cumperi un vin de calitate si sa l lungesti cu apa sau cu coca cola ai omorit acel vin nu mai are nimic (gust aroma culoare t.e.c)

  Inapoi la articolul Vinuri de lux: Made in Romania

Setari Cookie-uri