Comentarii pe articolul Sute de mii de clienti renunta la Orange si Vodafone - cum comentati?


hoti pe fata si nimeni nu face nimic fiindca aduc venituri la stat

Macovei Irina la 28 Iulie 2011, ora 16:20
acum doua zile mi-am cumparat un telefon de la ei si cand am ajuns acasa era defect, facea apeluri fara sa apas nimic si fara sa-l ating..... a doua zi m-am dus la magazin sa-mi iau banii inapoi....m-au refuzat.......acum astept solutii de la ANPC SI M-AM HOTARAT SA NU MAI PLATESC CELE DOUA ABONAMENTE PE CARE LE AM LA EI. E MAI AVANTAJOS CU CARTELA .LE DORESC SA DEA FALIMENT.
Macovei Irina la 28 Iulie 2011, ora 16:36
E vorba de Vodafone.
la 28 Iulie 2011, ora 17:00
am cumparat de la germanos un mobil ALLEW ,romanesc cu 2 sim-uri f subtire ,aratos ,dar folosindu-l noaptea am vazut ca unele taste nu se lumineaza , difuzorul se auzea slab , afara pe strada printre masini nu se mai auzea nimic , si tot afara la lumina nu puteai vedea nimic scris pe ecran ! m-am dus cu el sa-l schimbe dar au zis sa renunt la el 10 zile ,ca- trimit la bucuresti fara sa-mi dea altul inapoi !
la 28 Iulie 2011, ora 17:03
marea reclama COSMOTE : daca te duci cu 3 mobile vechi primesti o reducere de 100 lei , VRAJEALA .M-am dus si au inceput , pai ca asta e prea vechi , asta nu corespunde , asta nu merge ,tot felul de PROSTII ANTIRECLAMA !
Dobrescu Alexandru la 29 Iulie 2011, ora 07:10
pt cei cu probleme cu telefoanele de mai sus - URGENT la Protectia Consumatorului. In noua lege puteti returna orice produs cumparat in 30 zile indiferent de motiv.
Georgescu Adrian-Ninel la 7 August 2011, ora 22:00
Nu acceptati contracte reinnoite prin telefon, pentru ca "uita" sa va dea anumite detalii. Negociati orice, altfel portati-va, nu mai ganditi cu inima!

  Inapoi la articolul Sute de mii de clienti renunta la Orange si Vodafone - cum comentati?

Setari Cookie-uri