Comentarii pe articolul Sute de mii de clienti renunta la Orange si Vodafone - cum comentati?


Semnal slab pentru Vodafone

Boitan Marius la 28 Iulie 2011, ora 16:28
Problema cu Vodafone-ul e ca semnalul este fff. prost. E imposibil sa vorbesti de pe Vodafone daca te afli undeva la tara si nu numai!
la 28 Iulie 2011, ora 19:01
am trimis un comentariu acum vreo 1 ora referitor la conex-vodafone...inca nu a aparut...sper ca nu vreti neaparat sa ma convingeti ca le filtrati daca vi se par prea critice!n-am de gind sa scriu inca 1 data tot, dar promit ca daca nu apare comentariul meu in timpul zilei de azi, nu mai citesc nimic-niciodata de la voi . PUNCT
Agrigoroaei Sorin la 28 Iulie 2011, ora 19:11
De mai mult de 5 ani astept sa bage Vodafone o antena intr-un sat din judetul Salaj si degeaba am tot asteptat. A aparut antena de Orange si de Cosmote, si oamenii si-au multi telefoane. Si io mi-am luat o cartela de Orange tocmai ca sa poci basadi. Pe Vodafone nu-i intere deloc. Si uite asa am aflat ca o cartela de Orange este foarte convenabila. Numa pentru convorbiri. Ca in rest, servicii de telefonie mobila are preturi exagerate de mari si calitatea execrabila. Si nu stiu de va tot mirati, ca doar asa e in Romania: marfa proasta, preturi mare.

  Inapoi la articolul Sute de mii de clienti renunta la Orange si Vodafone - cum comentati?

Setari Cookie-uri