Comentarii pe articolul Putin ii ataca pe americani: Sunt niste paraziti!


Cine vorbeste ?!

Washington.George Washington. la 2 August 2011, ora 11:05
Daca aveam cu cca.o luna in urma, comentarii de genul "o sfidare nerusinata" ,iacata astazi tov.Putin procedeaza din nou. Asta cum se poate numi ? Limbaj diplomatic ?
Vor plati rusii datoriile americanilor ? sau care e problema ?
Si inca ceva : cine sa fie mai parazit ? Rusii ce sunt ? ei dau gaze cu camata ,in Europa ,si-si exploateaza la greu resursele pe care le au - fie ale lor,fie ale altora. Fara gaze,minereuri,etc. Rusia ce-ar fi ?
John la 2 August 2011, ora 11:56
bine ba razvane! periei pe americani ca ei sunt total nevinovati de criza economica. adevarul este ca americanii sunt paraziti. invadeaza si poarta razboaie pentru a-si lua ce vor, nu le pasa de opinia altora.
Radu la 2 August 2011, ora 12:00
Faptul ca isi vand resursele la ce pret vor i fac camatari? Scoate-ti capul din cutie si gandeste-te ca la un moment dat nu or sa mai se poata indatora. Atunci sa vezi distractie..
Vasile Braileanu la 2 August 2011, ora 12:25
Vorbeste omul care indreapta tigai
Lui John la 2 August 2011, ora 13:12
Bai Ionele (Vaniua in rusa) - ce ti-a luat tie americanii, bre de te dai asa mare oropsit si lovit de soarta?
Rodica la 2 August 2011, ora 13:17
Nici americanii, nici rusii nu sunt de vina. Ma refer doar la patura de mijloc.
De vina sunt "patura de sus", adica marii imbogatiti din specula sau speculatii si "patura de jos", obisnuita de cateva generatii sa traiasca din ajutoare. Ajutoarele sunt date de o alta patura - "patura parazita" a politicienilor. Ei vor putere si pentru asta au nevoie de voturile cumparate prin acordarea asa ziselor ajutoare.
Omului corect, cel din patura de mijloc, nu-i pasa de limbajul diplomatic. El asteapta sa se faca dreptate, pentru ca tot haosul economic de acum apasa doar pe umerii lui...
Trebuie sa ne ferim de URA, DUSMANIE si INTRIGI (INTRIGANTI).
E momentul ca cei ce au solutii sa se puna pe treaba, dar politicienii fac tot ce pot ca jocul lor de cuvinte sa nu inceteze.
Omenirea trebuie condusa, dar ar trebui gasita o alternativa care sa evite haosul din prezent.
Cred in "LIBERTE, EGALITE, FRATERNITE", dar "egalitatea" trebuie sa existe intre ce ofera si ce primeste individul de la societate.
Agrigoroaei Sorin la 2 August 2011, ora 13:47
Bag sama ca tov. Putin are chef de bancuri proaste, s-o fi trezit cu fata la perna. Pina nu demult lumea stabilitatea lumii depindea de jocul celor doua mari puteri, si prea multa "liniste" o fost pina acuma si trebuia ca cineva sa inceapa sa faca ceva. Chiar nu are altceva mai bun de facut decit sa inceapa din nou scandalul ??

  Inapoi la articolul Putin ii ataca pe americani: Sunt niste paraziti!

Setari Cookie-uri