Comentarii pe articolul Basescu ii pune la zid pe economisti: Daianu si Cosea nu au fost buni de nimic ca ministri


Mares Stefan la 2 August 2011, ora 22:44
In afara distrugerii tarii de 6 ani incoace!
Si-a batut joc si de profesori, si de pensionari, si acum chiar si de politisti si finantisti !
Candva am fost increzator , crezand ca din preajma lui Petre Roman sau a lui Teodor Stolojan, si de ce nu a lui Daianu sau Cosea, nu poate rasari decat ceva la fel de bun ori valoros!
Dar de cand a plans pe umerii lui "draga Stolo", ma-ntreb, cum dracu, daca nu datorita "lu Secu", a ajuns acest deplorabil marinar in preajma guvernului? Si chiar si-n guvern!
Ca in afara de "iarna nu-i ca vara", ori "aici (oare unde?!) sunt banii dumneavoastra!" si mai nou asocierea cu una blonda si altul, piticul, nu prea s-a vazut!
Oare de ce?
Te pomenesti ca o fi avand chiar dreptate: toata lumea-i prost, cu exceptia familiei sau camarilei sale, care ,iata, si pe vreme de criza .... prospera!
Oare nu chiar si numai in ultimii 6 ani a crescut numarul lefegiilor statului de vreo 5 ori ?!
Nu dumnealor , Basescu&Tariceanu in prima faza, si Basescu&Boc, din 2009 incoace si-au angajat toate rubedeniile si toti acolitii politici ca lefegii la stat?!
Si culmea, nu neaparat datorita varstei lor fragede, de sub 40 de ani, ci mai mult datorita pierderilor provocate prin "hemoragia" de diplome universitare de vreo 10 ani incoace, ce vedem ?! Incompetenta crasa!
Anagramati, si inculti sadea, care se straduie din rasputeri (chinul lor trece prin sticla!) sa editeze cate o fraza! A la Stolojan!
Doamne , de ce ne pedepsesti, atat de crunt?!

  Inapoi la articolul Basescu ii pune la zid pe economisti: Daianu si Cosea nu au fost buni de nimic ca ministri

Setari Cookie-uri